Kokosgrød..

Jeg elskede jo virkelig min havregrød om morgenen, da jeg levede ’high-carb’, så jeg leder altid efter alternativer til denne. Kokosgrøden er bestemt et udmærket bud på en grød, og jeg har hentet inspiration hos frk. Sveske og Sukkersensitiv.
Jeg kan bedst lide kokosgrøden med et frisk/syrligt tilbehør, så min bliver oftest toppet med nogle bær eller lidt frisk frugt. Desuden synes jeg en klat smør klæder grøden utrolig godt. Det smager skønt med det salte smør mod den søde grød og den friske frugt. Mums! :)

kokosgrød collage

Opskrift – Kokosgrød:
2 æg
1 – 1 ½ dl. Kokosmælk, fløde eller lign (jeg brugte Extra Cremy coconutmilk)
1-2 spsk. fint kokosmel (kokosfibre)
½ tsk. Vaniljepulver
Sødning efter smag

Æg og kokosmælk/fløde røres sammen i en gryde og opvarmes. Tilsæt kokosfibrene og kog grøden til den opnår den ønskede konsistens. Smag til med sødning

2 thoughts on “Kokosgrød..

  1. Hej søde Katrine!
    Sikken samentræf, for i går morges sukkede jeg også efter grød på min blog og postede dette:
    http://sundemy.wordpress.com/2013/11/01/meget-sund-morgenmad-risengrod-pa-blomkal/

    Jeg kan sagtens følge dig i det afsavn, man har til den varme grød om morgenen ! Uha, dét var tider ;-) derfor er jeg selv også på jagt efter gode alternativer, og afprøver nye opskrifter, lige så snart, llejligheden byder sig. Selv må jeg desværre springe kokosgrøden over, for er intolerant over for æg i større mængder, så to æg til morgenmad ville lige være voldsomt nok ;-)
    Jeg håber, mit link kan give dig lidt inspiration ! Og læg det endelig op, hvis du skulle støde på flere gode alternativer til morgengrøden!

    Knus
    SundeMy

    • Hej SundeMy!
      Øv, jeg havde fuldstændig overset din kommentar herinde. Så nu får du et total forsinket svar.. ;)

      Jeg prøvede også blomkålsrisengrøden for et par måneder siden, midt i sommervarmen, jo jo, så craver man grød! :P Og jeg synes faktisk også den var lækker.. :)

      Puha, det må ikke være nemt at være intolerent over for æg på denne livsstil!! Og så selv det ‘kun’ er i større mængder! :/ Men har du set Lykkeglimts hørfrøgrød? Den er nemlig lavet uden æg, men med hørfrø og banan. Du er jo også lidt mere liberal overfor frugt? Den kunne være et forsøg værd.. :)

      KH. Katrine

Skriv et svar til SundeMy Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *