4 x LCHF frokost

Ja ja, jeg ved det godt.. I har fået en del af disse indlæg her på det seneste. Og skis’me om jeg ikke fortsætter stimen? :P Idag er det altså frokosten, der er på programmet. Jeg havde ellers haft en periode, hvor jeg ofte sprang frokosten over. Men efter jeg fik lidt æggelede, så blev det faktisk morgenmaden jeg begyndte at springe over, ergo kom frokosten tilbage på menuen.

Og apropos æggelede, så går det virkelig fremad med den.. ;)

1. Denne frokost bestod af en spidskålssandwich (altså et spidskålsblad i stedet for brød). Den blev fyldt med grøntsager, kylling, bacon, mayonnaise og pesto. Ved siden af lidt ekstra spidskål vendt i pesto og med stegt chorizo på toppen.

SONY DSC

2. Frokost nummer nr. 2 var en omgang ‘købesalat’ med kylling og bacon, som jeg så toppede med pesto, da jeg kom hjem. Faktisk viser billedet kun halvdelen af portionen, så jeg havde også en lignende portion til aftensmad. Ja, de var bestemt ikke fedtede hos ‘Emmas’ i Viborg. :)

SONY DSC

3. frokost var oldschool smørebrød på grøntsagspulpbrød. Åh, det er altså en fornøjelse at spise en gang imellem. :)

frokost 4 3

4. Sidste frokost var en omelet med parmesan og chorizo. Ved siden af lidt blandet salat og pesto.

SONY DSC

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *