Hurtige glimt fra hverdagen: LCHF aftensmad! :)

Jeg laver selvfølgelig ikke overdådige og idérige LCHF måltider hver dag – selvom jeg gerne ville..! ;) Nogen gange har jeg god tid til af fordybe mig i maden, nogen gange skal det gå hurtig med lette løsninger, og andre gange.. ja, så er det sidst på måneden, hvilket kan trække veksler på kreativiteten.. ;) Her får du et lille indblik i mine aftensmåltider – hverdag som weekend. :)

Her var det sidst på måneden, så jeg kiggede dybt i min fryser og fandt to kålpølser + en pose hakket spinat. Spinaten blev kogt sammen med lidt løg, piskefløde og ost. Og så var der dejlig suppe. Og så smækkede jeg lige en portion oopsies sammen – og dryssede med ost på toppen.

SONY DSC

Her var det endnu en hurtig aften. Jeg har lavet en ordentlig omgang kødboller til fryseren, så jeg hurtigt kan smække en portion boller i karry sammen. Det blev spist med en gang blomkålris, som er lavet af halvdelen af et trist blomkål i mit køleskab…

SONY DSC

… Og den anden halvdel af det triste blomkål blev til blomkålmos, godt med smør og fløde – jamen, det er jo altså bare en top alsidig bette grøntsag! ;) Ovenpå røg en gang brændende kærlighed, aka bacon og løg. Og ja, det fik måske lige en anelse for mget. Tror mine multitasking evner holder sommerferie.. ;)

SONY DSC

Så stod den på mørbrad/chorizogryde – en skønnet klassiker hos mig. Den blev serveret med en pose babyspinat med fløde – og parmesan på toppen.

SONY DSC

Så blev det til en genudsendelse af mørbrad/chorizogryden – heldigvis smager den også godt dagen efter. ;) Hertil verdens hurtigste (og tamme!) tilbehør: en købesalat fra Føtex.. (Host host, hvem sagde madblogger..?! ;))

SONY DSC

Ja, igen skulle de gå hurtigt, som i rigtig hurtig, så det blev til en omgang ‘tøm køleskabet’.. ;) Resterne af Føtex salaten (shyy), lidt kyllingepålæg, 1 avocado, 1 kogt æg, mayo og pesto.

SONY DSC

Som rosinen i pølseenden blev det ikke rosiner og pølser, men derimod en nakkekotelet med champignonflødesovs. Som et lille trick, jeg tog med mig fra Xenia, så røg der også bacon i sovsen. Der kom også lige lidt bacon ved siden af, sammen med friskbælgede ærter (ikke verdens mest low carb, men hey! – det er jo kun sommer èn gang om året! :) )

SONY DSC

2 thoughts on “Hurtige glimt fra hverdagen: LCHF aftensmad! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *