Maddagbog no. 6

I går havde jeg fundet det helt store maskineri frem, nemlig min juicer. Og det var skønt med et glas friskpresset juice, men der er jo en grund til, hvorfor det ikke er noget der kommer frem normalt: gud, hvor er der meget rengøring bagefter! :/

Foruden den friskpressede rødbede juice, spiste jeg et blødkogt æg, lidt stegt chorizo + lidt port salut wannabe brieagtig ost.

SONY DSC ”Frokosten” blev resten af rødbedejuicen + en håndfuld macadamianødder.

SONY DSC

Aftensmaden blev to bøffer, bløde løg, lidt blandet salat, oliven, pesto + bearnaisesovs. Og jeg er lidt flov; bearnaisen er en købe variant.. Ups.. :P

dag 3 3

Hen på aftenen blev jeg lidt sulten, så jeg hapsede lige to babybel oste. ;)

5 thoughts on “Maddagbog no. 6

 1. Min kæreste og jeg har netop købt en juicer fra Phillips i Punkt ét – og den er altså SÅ nem at rengøre, det tager seriøst kun 5 minutter! Jeg synes det mest træls er faktisk at vi jo helst gerne vil have juice hver morgen og det er jo bare en smule dyrt i længden ;-)

  • Det kunne være, jeg skulle begynde at spare op til en ny? :) Min har seriøst en 8-9 dele, der skal vaskes efterfølgende. De fylder sgu hele køkkenbordet! :P

   Ja, det kan være en dyr fornøjelse. Men nu drikker jeg heldigvis grøntsagsjuice, som jo er noget billigere end at skulle bruge en masse dyrt frugt. Men ja, det er jo stadig dyrere end postevand! :P Men heldigvis kan man genbruge pulpen til brød – det kan anbefales! :D

   KH. Katrine

 2. Hej Katrine,
  Hvor du god med de maddagbøger! Jeg havde også planlagt at gå all in på dem i denne uge, men men overskud må der til – og det er der så ikke lige…
  Tak for inspiration – smuk juice!
  KH
  – frk. sveske

  • Ja, jeg synes også, jeg har været ret god. Og så tvinger det mig til, at gøre min mad bare liiiidt mere lækker.. :P
   Men ja, det er bestemt heller ikke noget, jeg gider gøre hele tiden. :/
   Håber dit overskud/tid snart kommer igen – jeg er nemlig ret tosset med dine maddagbøger, som var grunden til, jeg startede mine! :D

   KH. Katrine

 3. Pingback: Rød juice og brød af grøntsagspulp | Low Carb Livsstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *