Noget med hængepartier, opskrifter og opdateringer..

Ja, nu får I lige en ordentlig røvfuld indlæg på én gang! Og i dag står den på morgenmad.. Opskrifterne er alle gengangere, som har aldrig har været vist hvert for sig på bloggen, men som har været en del af mine ’inspirationsindlæg’ til hverdagsmad. Så for god ordens skyld, så kommer de altså her enkeltvis. Forhåbentligt gør det det lidt nemmere, hvis man vil finde dem herinde igen, da de jo så ryger ind i opskrift kartoteket med direkte link.

Og så kan jeg også se, at jeg engang imellem har vist noget mad, hvor der ikke har været en opskrift. – tsk tsk, Katrine! Men det forsøger jeg så at rette op på, de næste par dage. Og hvis du synes, der er noget jeg har glemt, en opskrift du mangler, så råb endelig op (eller skriv en kommentar, da jeg nok ikke kan høre dig! ;) )

God fredag til alle derude! :)

KH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *