Forleden fik I jo et indlæg med 3 x LCHF madpakker. I dag bliver vi lidt i samme genre, hvor den står på inspiration til LCHF frokosten. Og hvis man vil, kan man jo bare smide det i en madkasse i stedet.. ;)
Første indslag. Blandet grønt: grønne bønner, rå blomkål, peberfrugt, agurk, og reven gulerod. 1 æg med mayonnaise. Flødehavarti med omviklet serranoskinke, som er bagt i ovnen. Desuden avocadocreme og oliven/soltørrede tomater.
Endnu en omgang grøntsager: blomkål, agurk, peberfrugt og gulerodsbidder. Desuden avocadocreme og ½ ds. Tun vendt med mayonnaise og rødløg.
En mindre grøn tallerken. Leverpostej, primadonna ost, smør, agurk, peberfrugt, og hjemmesyltede rødbeder. Dertil hjemmelavet stenalderbrød, som jeg altså ikke lige fik med på billedet.. ;)
Spidskål vendt med pesto og ekstra olie. Dertil kyllingesalat med feta og mayonnaise a la frk. Sveske.
Til sidst: lidt blandet salat, et æg, lidt røget laks, min tunmoussé med torskerogn og en god klat cremefraiche dressing.
Mmmhm. Lækkert. Jeg tror, som du skrev i en tidligere kommentar, at buffet-måltider bare er mere lækre. Og så alle de flotte farver.
Ja, jeg elsker også farverig med. Derfor bliver jeg heller aldrig über-striks LCHF’er, hvor der nærmest kun spises fedt. Det er grøntsager altså bare lidt for lækre til.. :)
Du må altså gerne servere frokost til mig (-;
Du siger bare til, så kommer jeg forbi.. :P
Det ser rigtig lækkert ud. Jeg prøvede en low carb kur for et stykke tid siden, men det blev simpelthen for kedeligt i længden (tror jeg holdt ud i 1 uge). Men dine retter ser super skønne ud, kunne jo være jeg skulle prøve igen og så bruge nogle af dine opskrifter :)
http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
Hej Maria!
Ja, jeg startede også ud med kun low-carb delen – og det blev altså rimelig sørgeligt! Det er utroligt, hvilken forskel en smule fløde, smør og bacon kan gøre på maden! :P
Synes bestemt du skal give LCHF en ny chance – jeg lover dig, du bliver hooked! :)
KH. Katrine