Et lille tip til billige quest barer. ;)

Jeg ville lige starte med at gøre opmærksom på, at dette ikke er sponsoreret indlæg. Det er bare mig der fandt en god deal på nettet – og den slags skal man selvfølgelig dele med sine søde læsere! :)

I søndags sad jeg og surfede på nettet efter quest bars, der var til at betale. Synes nemlig at de er pænt pebrede! :/ Nå, men summa sumarium er, at jeg faldt over denne engelske side, bodybuildingwarehouse, hvor de solgte kasserne til £19.99 (ca. 187 danske kr). Altså en besparelse på ca. en tredjedel. Det er da en rabat der er til at tage at føle på! :D

Jeg bestilte mine varer søndag og modtog pakken allerede igår, onsdag. Pænt hurtig.. :)

Der var noget rabat halløj, så jeg endte med at betale 583kr for tre kasser quest bar + en løs – inkl. forsendelse. Det er da noget af en besparelse. Ift. danske priser har jeg jo nærmest fået en kasse gratis! Me like.. ;)

Nå, men jeg fik også sådan en referencekode, der kunne give yderligere 5% til mine venner på første køb samt noget pointhalløj til mig. Og de 5% skal I da ikke snydes for! :) Koden er 8445360. Man skal oprette sig som bruger for at få de 5 %, men det er ikke noget der koster en noget ekstra. Men 5% eller ej, det er stadig vanvittig billigt. :)

Som afsluttende bemærkning vil jeg gerne lige tilføje, at disse barer naturligvis ikke er HIGH FAT. Derimod er de low carb HIGH PROTEIN. Og da LCHF jo ikke er en protein kur, er det jo ikke noget man skal fylde i hovedet dagen lang, hvis man spiser LCHF. Personligt bruger jeg dem som eftertræningssnack eller til at have i tasken som måltidserstatning i en snæver situation. Det må være op til den enkelte og vurdere, om det passer ind i deres kost. Tippet er ihvertfald hermed givet videre. :)

quest tip 2

Posted in Tip

5 thoughts on “Et lille tip til billige quest barer. ;)

 1. Hej

  Aii så god henvisning :) men kan det passe at netop Cookie Dough ikke kan købes, har lige kigget forgæves.

  Mvh
  Birgitte

  • Hej Birgitte

   Ja, det er nemlig en rigtig god deal. :) De har nok ikke lige flere på lager af den slags. Vent et par dage og kig så derind igen. Så er de nok kommet. Det har jeg ihvertfald prøvet med oreo udgaven, og den kom igen. :)
   Og ellers, så smid dem en mail og hør, hvornår de kommer igen. :)

   KH Katrine

 2. Pingback: Anmeldelse: Bodybuilding Warehouse's breakfast booster. - Low Carb Livsstil

 3. Virkelig gode tilbud, da du bestilte skulle du så efterfølgende betale noget ekstra, jeg har tidligere bestilt fra USA hvor jeg fik et papir på at skulle betale procenter og moms, og var heldig at slippe fra tolden… Hvordan er det med denne side?

  • Hej Karla

   Du kan roligt bestille herfra. Det er indenfor EU, så der skal ikke betales told, moms eller importgebyr. :D
   Jeg har også engang imellem blevet taget i tolden, når jeg har bestilt varer fra USA. Det er så surt! :/

   KH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *