Endnu en voldsomt lækker og mættende omelet.. :)
Opskrift – Æbleomelet:
½ æble skåret i tynde skiver
2 æg
1 sjat fløde
1-2 tsk. Kanel
1 spsk. mandelmel
1-2 spsk. sødning (jeg brugte sukrin gold)
Smør eller kokosolie til stegning.
Smelt kokosolie eller smør på panden og læg de tynde æbleskiver på panden. I en skål røres alle de resterende ingredienser sammen og hældes forsigtig over æblerne. Steges gylden på begge sider. Hvis du synes at omeletten er svær at vende, så brug tallerken-tricket! ;)
Serveres med cremefraiche rørt med vaniljepulver, kanel og hakkede mandler. :)
Hej Katrine
Jeg er bare vild med dine enormt flotte billeder og kreative mad- ser bare top lækkert ud alt sammen :D Hilsen Louise
Hvor er du sød, Louise! Tak skal du have! :)
KH. Katrine
Nej hvor lækkert! God ide at komme mandelmel i. Jeg bruger altid bare loppefrøskaller, men jeg kan kun forestille mig at mandlemelet giver en skøn smag – det må jeg snart prøve (-;
Ja, jeg synes mandelmelet passer rigtig godt dertil. Du ved, det begynder efterhånden nærme sig en æblekage i smagsnuancerne.. ;P