Denne opskrift kan vel næppe klassificeres som en opskrift, men mere som et godt råd. For æggemuffins har virkelig mange gode egenskaber: De er lette at lave, du kan fylde næsten alt i dem, smide mange af dine ’køleskabs-rester’ i (og dermed undgå madspild), de kan spises på farten og så er der god mæthed og hente deri. Alt sammen værd at tage med. :) Så opfordringer herfra må være, at fyre hvad end du nu har i køleskabet deri. Nedenfor får min basisversion. :)
Opskrift – Æggemuffins (ca. 8):
4-5 æg
1 dl. Ærter (fra frost)
1 dl. Hakket spinat (optøet, fra frost)
1 god håndfuld feta
1 spsk. pesto (kan undlades)
1 sjat fløde
Salt og peber
Alle ingredienser røres sammen i en skål og hældes i muffinsforme (gerne silikone). Bages 10-15min. i ovnen ved 200grader.
Uh, jeg elsker æggemuffins! Og bager dem virkelig tit selv, så det er super fedt at få lidt inspiriation til nye måder at lave dem på!
Virkelig fin blog du har, der er rigtig mange lækre lowcarb opskrifter jeg har lyst til at prøve :)
Hilsen Anna
http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com/
Hej Anna!:)
Tusind tak! :) Ja, æggemuffins er super gode og nemme – og variationsmulighederne er jo uendelige! :)
Er glad for, at du kan finde noget inspiration.. :)
KH. Katrine