4 x LCHF frokostinspiration..

Idag bliver det endnu en et inspirationsindlæg, og denne gang er det frokosten, der står for skud. :)

1. Agurk, peberfrugt, Chorizo/feta deller, et par skriver flødehavarti, pesto og mayo.

SONY DSC

2. Blandet salat med stegt kylling, chilimayo og bacon.

SONY DSC

3. Spidskål vendt i pesto, ‘tørstegt oksekødshalløj’ med smeltet cheddar ovenpå, 1/2 majs (NB! Mit valg – ikke LCHF) med smør og lidt saltede nødder.

SONY DSC

4. Grøntsagspulpbrød med hjemmerørt æggesalat/bacon og én med slagterens røgede rullepølse/italiensk salat.

SONY DSC

2 thoughts on “4 x LCHF frokostinspiration..

 1. Ser lækkert ud, men burde du ikke oplyse at den majskolbe ikke er LCHF.
  Jeg skal ikke blande mig i hvad du spiser, men det kan være med til at forvirre nogle.
  Kasper

  • Hej Kasper

   Jeg kan også love dig for, at det smagte godt. :)

   Og tak for dit input. :) Jo, det er da noget, jeg selv har tænkt over tidligere, men som jeg har valgt ikke at gøre mere ud af. Bloggen er jo både low carb og LCHF (og faktisk også paleo en gang imellem), så det ville blive meget omstændeligt, hvis jeg skulle holde folk i hånden i hvert eneste indlæg. Så det gør jeg ikke normalt. Men jeg gør genre en undtagelse. ;) Og så må jeg da også indrømme, at jeg ikke selv går vildt meget op i, hvilken etikette der er på, når det ellers bare det en god og naturlig mad. :)

   Jeg spiser selv, hvad man nok ville kalde ’liberal LCHF’, dvs. at der ikke findes nogle grøntsager, der er forbudte i mit køkken, om det er majs, ærter, løg, gulerødder eller hvad det nu kan være. Jeg har ikke den der ’max 5 gram kulhydrat grænse’. Jeg spiser alle grøntsager – dog i moderate mængder og helst opvejet af ekstra fedt. Og det er nok også det, bloggen afspejler. Og så håber jeg ellers det kan inspirere lidt. Hvad folk ellers har lyst til spise, ja, det må jo være op til dem. :)

   MVH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *