4 x LCHF morgenmadsinspiration..

Hermed endnu et indlæg med LCHF morgenmad.. :)

1. Dette var helt bestemt en af de gode dage! :P Røræg med chorizo og pesto, to humpler Vesterhavsost og en chokoladepandekage med hindbærmascarpone.. :D

SONY DSC

2. Skyr/creme friache/flødeskums-kombination med jordbær og bagt questbar på toppen. Desuden et stykke kerneknækbrød med smør og ost. :)

SONY DSC

3. Røræg med stegt chorizo og aparges + pesto på toppen. Hertil kerneknækbrød med primadonna og smørbar brie.

SONY DSC

4. Grøntsagspulpbrød med æggesalat/bacon og slagterens røget rullepølse/italiensk salat. Hertil en chokoladepandekage med hindbærmascarpone. :)

SONY DSC

8 thoughts on “4 x LCHF morgenmadsinspiration..

 1. Er bare top vild med dine billeder- alt hvad du laver ser jo nærmest godt ud. Talent for det har du ihverfald….misundelig.dk :D

  • Ha ha, Louise. Du er simpelthen så sød. :) Jeg tror, at det er det farverige porcelæn, der gør forskellen.. ;)

   Jeg er heeeelt bagud i min bloglæsning, grundet eksamener, så det er godt at kan kan lure inde ved dig på instagram. Og din mad er bestemt også lige så lækker.. :)

   KH. Katrine

  • Nej, det er da bestemt ikke et dumt spørgsmål. :)

   Altså, det er jo en energibar i den lavere ende af low carb skalaen ift. gængse barer, der ofte indeholder sukker og lignende. Det gør disse ikke. Men nej, det er jo ikke ligefrem fordi de bugner af fedt, så det er vist så som så med high fat delen? ;)

   Jeg bruger dem som et supplement til min kost efter min træning, hvor jeg godt kan ha’ behov for at tanke op på protein og kulhydrater. Det virker fo mig. Men jeg spiser heller ikke striks LCHF. Men det er ikke nogen man skal gå og spise for sjov på en LCHF kost – selvom de smager forbandet godt! ;) – da mange proteiner og kulhydrat jo ikke er fordelagtige i den daglige LCHF kost.

   Om man overhovedet er til ‘protein pulver’ på en LCHF kost, ja det må være op til den enkelte og vurdere. :)
   Håber det gav et brugbart svar? :)

   KH. Katrine

  • Åh, hvor er du sød Heidi – det er altså dejligt at være savnet.. ;)
   Jeg lover at vende tilbage inden så længe. Har bare trukket stikket under mine eksamensperiode, for ligesom at holde fokus. 
   Men der skal nok komme lidt lækkerier i snarlig fremtid.. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *