Giveaway: Vind “Mæt & slank med LCHF”

Hej alle sammen! :)

Jeg ved ikke med jer, men jeg har i hvert fald ventet i spænding på Jane Faerbers nye bog; Mæt og slank med LCHF, som udkommer i morgen, d. 30 januar. Eftersom Janes første bog; Spis dig mæt og glad med LCHF var en kæmpe succes, er det altså svært at undgå at have pænt store forventninger til ’den svære 2’er’. Og jeg må blankt erkende, at Jane har formået at hive endnu en kanin op af hatten! Det er altså blevet til en virkelig lækker sequel – jeg nappede den i hvert fald i ét hug!

Det er bestemt ikke for at negligere Janes første bog, men jeg må ærligt indrømme, at jeg synes den nye bog er endnu bedre! Alene opskriftindeksets forskelligartethed, synes jeg er et kæmpe plus. Her kommer vi virkelig i mange forskellige retninger! :D

Pudsigt nok, synes jeg, at bogen på én måde er mere nørdet (på den fede måde!), men samtidig er den også lidt mere ’Nu skal jeg tage dig i hånden’-agtig. Og på den måde, appellerer den jo lidt til begge lejre – og det er sgu da smart!

Og så holder jeg virkelig meget af Janes måde at formidle stoffet på. Man kan virkelig mærke hende og den ’madbandit’ske’ jargon igennem bogen. I like.. :)

Nå, men hvad kan du så egentligt forvente dig af Mæt og slank med LCHF?

–       Indføring i teorien omkring LCHF.
–       En guide til at komme i gang med LCHF med fokus på de første 10 dage.
–       Bud på en dagsplan.
–       Hvor man med fordel kan justere, hvis vægttabet udebliver.
–       Hvordan du sætter turbo på forbrændingen med ketose.
–       Hvordan du får LCHF til at fungere sammen med din træning.
–       Bud på, hvordan du kan kombinere forskellige typer af faste med LCHF.
–       En ordentlig røvfuld lækre LCHF opskrifter! ;)
–       Nogle af opskrifterne er angivet med ”Striks LCHF”, så man bedre kan navigere rundt.

forside

Ja ja, nu blev det jo til en masse snak og anmelderi, så nu til sagens kerne.. I samarbejde med Politikens forlag, har jeg fået lov til at udlodde et eksemplar af bogen til en af jer.
Meeeeen.. Jeg har tænkt mig at forlange lidt af jer, mest af alt fordi jeg er så skide nysgerrig! :P Så kravene for deltagelse er følgende:

 1. Du skal smide en kommentar, hvor du fortæller den bedste gevinst du har oplevet ved af spise LCHF. Hvis du endnu ikke er kommet i gang med LCHF, så vil jeg gerne høre dine forventninger/bevæggrunde for at begynde. ;)
 2. Du skal skrive din e-mail adresse i kommentaren, så jeg kan få fat på dig.
 3. Bogen skal kunne sendes til en dansk adresse.

Jeg trækker en vinder søndag d. 16. Februar 2014 kl. 20.00 – så smid lige kommentaren inden da, okay? ;)

Hvis du har lyst, kan du følge lowcarblivsstil.dk via bloglovin’ – men det er ikke et krav for deltagelse. ;)
Held og lykke! :)
KH. Katrine

99 thoughts on “Giveaway: Vind “Mæt & slank med LCHF”

 1. Hej Katrine
  Der er flere gevinster ved LCHF, men den største for mig har været øget velbefindende; ingen oppustethed eller luft i maven efter et måltid.

  Super give-away!
  Malene

 2. Hej, der står den 16 januar..? Men jeg hoppede på “livsstilsændringen” da jeg hørte min veninde også skulle tabe et par kilo. Det bedste jeg nogen sinde har gjort for mit velvære. Tænker ikke på mad konstant mere og går ikke og er sulten hele tiden – har fået et mere afslappende forhold til mad og føler ikke jeg “går glip af noget eller synder” selvom jeg kun har været igang siden 5 januar. Og allerede smidt en masse kilo :-) kh Stine

 3. Det bedste må næsten være, at jeg fra at spise basser hver evig eneste dag, nu intet brød eller des lige har fået siden jeg startede for godt tre uger siden og slet, slet ikke savner min ynglings croissant og ikke har gjort det på noget tidspunkt. Hvis jeg havde vist at omstillingen var så let for mig, havde jeg gjort det for mange år siden.

 4. Nøj, den gad jeg godt vinde! Tror simpelhen at det er metoden frem hvis en ædedolk som mig skal af med topmaven :o)

 5. Jeg er GB opr. ( lille mavesæk ) for 3 år siden !
  Jeg spiser efterhånden normale portioner , frygten for at tage på igen var stor ! Var er kodeordet i min lille tale her !

  For 1,5 år siden kastet jeg mig ud i LCHF ! Og er så glad for det !
  Jeg er mæt og tilfredsstillet og min hjerne kredser ikke omkring mad 24/7 – DEJLIGT ! Og så sover jeg godt !

  PS. Er ikke hellig og snupper både frugt og rodfrugter i ny og næ men de sidste kg. Skal af , så den nye bog med streng LCHF ville være vejen frem for mig – det er jeg sikker på :)

  Nana

 6. Hej :-)
  – Jeg er ret pjattet med LCHF, jeg følger det ikke til punkt og prikke, men det har hjulpet mig med at spise de rigtige proteiner, og de rigtige portioner.
  Jeg sover bedre om natten og jeg har er højere energi niveau i løbet af dagen.
  Jeg købte den første bog fra Jane, lige da den kom ud og har lavet stort set ALLE opskrifterne, jeg elsker den :-)
  Krydser alle mine små fingre.
  Mvh Caroline Thorsfelt

 7. Jeg har været på LCHF i lidt over 2 uger nu, og den største gevinst for mig er simpelthen, ja undskyld mig, mindre luft i maven og oppustethed. Bum. Som sidegevinst nr. 1 vil jeg sige det at jeg er sluppet af med mine sukker-cravings om aftenen der før førte til late-night-snacking 4-5 gange om ugen på popcorn, vingummi, is osv :P

  Jeg har endnu ikke tabt mig betydeligt, men om jeg så aldrig taber mig er ovenstående nok til at jeg allerede er meget begejstret for den her livsstil :)

  Og 1000 tak for en god blog, den er uundværlig som nystartet LCHF’er!

 8. Jeg er ikke kommet helt i gang endnu, men har haft nogle LCHF dage og synes at jeg har mere energi og er mæt længe. Super lækkert :)
  – Tanja (tanja.b.buch@gmail.com)

 9. Åh der er så mange bonusser ved at spise lchf, at det er svært at vælge den største! :-) Totalt styr på pcos’en og lækrere mad end nogensinde før, er bare et par af dem. Stabilt blodsukker, ingen sukkertrang, hurtigere mæt og i længere tid, er nogle andre. Hvis jeg virkelig skal vælge bare een, så må det være at jeg aldrig har spist så lækker mad som nu, indeholdende mere grønt end nogensinde før fordi det er så nemt at gøre lækkert :-)

 10. Åh… den gad jeg godt at vinde. Jeg følger Janes blog Madbanditten og er vild med den. Jeg har allerede skrevet bogen på min fødselsdags-ønskeliste (har fødselsdag i marts). Jeg forsøger at leve så godt jeg kan efter LCHF “reglerne”, men mangler noget inspiration. Jeg lider af Morbus Crohn og har læst, at LCHF skulle være godt imod sygdommen.

  Jeg krydser fingre :-)

 11. Jeg er vild med LCHF, for mig har det betydet at jeg er kommet af med alle mine mavesmerter! Det kan nærmest ikke forklares hvor fantastisk det er, aldrig mere at skulle tænke på, hvor det nærmeste toilet er – og om man kan lave noget socialt!

  juliejuulottosen(a)gmail.com

 12. Lækker give away!! :)
  Efter at ha prøvet næsten alt for at undgå min altid oppustede mave, har jeg købt Janes første bog for at give LCHF-livsstilen en chance imod min daglige kamp. Denne bog vil da bare være fantastisk at eje, så jeg kan komme endnu mere ind i det fra start :)

 13. Er blevet mæt, positiv og har fået mere energi (og har tabt 4 kg) af at leve efter lchf :)
  Håber jeg er den heldige :)

 14. Hej Katrine.
  Tak for en knald god blog – du inspirere altid og dine billeder er bare så flotte!

  Hvad har jeg fået ud af lchf?

  Alt! Jeg har, som en anden her på kommentaren både Morbus Crohn og IBS som dækker over irritabel fordøjelseskanal. Siden jeg skiftede fra paleo(!) til ren lchf har jeg været symptomfri fra min IBS, som ellers virkelig kan betyde dårlig livskvalitet og mange sygedag mex kramper, luft, smerter i led osv. Så lchf har uden at være storladen givet mig muligheden for et andet liv alene pga kosten!

  Desuden har lchf givet mig mod på min egen blog, hvor fokus faktisk er netop nydelse og livskvalitet – det er jo en menneskeret!!

  Så tak for din hjælpende hånd med inspiration de sidste 8 md og hvor sejt med sådan en giveaway

 15. Jeg er ikke på LCHF, følger dog madbanditten med stor glæde og har den første bog, hvor jeg har prøvet et par af opskrifterne :-)
  Grunden til jeg nok ikke er hoppet på LCHF livsstilen er at alt det fedt skræmmer mig lidt. Med den nye bog, som du skriver indeholder en dagsplan og guide til de 10 første dage, burde jeg været skruet godt på til at prøve LCHF.

  Jeg sover til tider rigtig dårligt om natten, og har læst at LCHF kan have en god virkning på ens søvn :-)

 16. Hej,

  Min bedste lchf oplevelse er mange! Min mæthed har aldrig været så mæt så længe – spiser kun tre måltider om dagen, stabil vægt og kan være i mit tøj fra morgen til aften.
  Jeg kan løbe langt helt uden at skulle indtage ekstra energi undervejs eller efter. Jeg elsker det!

  Vh Didde

 17. Super lækker giveaway!
  Jeg er helt tosset med LCHF, men mine oplevelser med LCHF har været meget kortvarige, da jeg ofte finder det svært at undgå store mængder kulhydrater, da jeg bor med min familie, der simpelthen elsker alt med korn og sukker… Men jeg har ofte oplevet en dejlig mæthedsfornemmelse efter et måltid samt en glad mave, der ikke har været oppustet! Mine forventninger til LCHF er relativt høje, da jeg er super spændt over selve konceptet. Jeg elsker, elsker, elsker fede sager, men føler ikke behov for store mængder kulhydrater fra ex ris og kartofler. Mine overordenede forventninger til LCHF er en glad mave og godt sind, og jeg håber, at jeg vil formå at introducere mine forældre (specielt min far, der godt kunne bruge at tabe de ekstra kilo) for LCHF, og at det vil overraske dem positivt. :-)

  c.kynding@hotmail.com

 18. Pingback: Mæt og slank med LCHF – udkommer i dag! | LCHF - nydelse og livskvalitet

 19. Hejsa!
  Først: 1000 tak for en super god og inspirerende blog :)

  Og så: Jeg har spist LCHF i godt 2 måneder, og jeg kan uden at blinke sig, at den bedste ting ved at leve på denne måde er, at jeg ikke har haft migræne i 2 måneder!!! Der er naturligvis mange andre goder, men nu spurgte du jo til den største fordel :)

  Vh.
  Edith (edith.kristensen@nop.dk)

 20. Jamen jeg synes altså det er så fantastisk hvor godt ens mave kan føles på LCHF! Ikke mere oppustethed, ikke mere mavekneb! Jeg vidste slet ikke at jeg gik og havde ondt i maven før jeg startede på LCHF, men det må jeg have haft – for jeg har det bare meget bedre nu! :-)

  Min mail er christina.weidich@gmail.com :-)

 21. Jeg spiser ikke efter LCHF, men har i lang tid tænkt på det at begynde, eftersom jeg i flere år har levet meget low carb – og bare generelt med lidt mad. Jeg er sindssygt madglad, og så lang tid med meget lidt mad og meget træning gjorde mig i længden nærmest syg. Jeg glæder mig til en ny livsstil med god mad og ingen afsavn!

  Mvh Caroline

 22. Hej! :)

  Mit største gevinst ved LCHF er, at slippe af med oppustetheden og luft i maven.
  Det er så dejligt endelig at have en mave som forholder sig i ro :)

  Og tak for din dejlige blog! Finder masser af dejlig inspiration :)

  Mange Hilsner Henriette

 23. Jeg købte i sidste weekend hendes første bog og den er fyldt med opskrifter, som tilmed er lækre og uden for mange ting, man ikke lige har. Jeg har indtil videre kun afprøvet nogle enkelte aftensmad-opskrifter, men de hitter!
  Jeg er endnu ikke helt overbevist om lchf, men jeg vil gerne blive det og forventer en bedre mæthedsfornemmelse og at tabe de sidste par kilo, der sidder fast på sidebenene. :-)

 24. Jeg “opdagede” lchf for nogle måneder siden, jeg havde en veninde som selv fulgte den og hun anbefalde Jane Fabers bog da jeg ofte klagede over min oppustede mave og hun selv havde mistede sin oppustede mave (og et par kilo) ved at følge lchf. Jeg var ret skeptisk, en klassisk Dansker der elsker rugbrød, lasagne, pasta, kartofler og ris, ikke lige noget jeg ville opgive, men jeg gav det et forsøg og efter en måneds tid kunne jeg se en forskel, min mave var ikke længere oppustede, sådan havde den ellers set ud siden teenage årene, ret sjovt at min mave kan se “normal” ud.
  stine181@hotmail.co.uk

 25. Hej.
  Jeg har selv købt bogen, MEN jeg vil gerne vinde din give-away til min veininde, da jeg tror at LCHF lige vil være hende. Men hun har brug for en at holde i hånden, og hvem kan være bedre til det end Jane.
  Jeg har selv spist efter LCHF siden juni, og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Min krop er fuldstændig i ro, ingen “søtsug” (som svenskerne siger), ingen uro om aftenen som jeg ikke kan styre. Jeg spiser ikke for meget, men jeg spiser godt og jeg mangler intet.
  helle.madsen@hotmail.com

 26. Jeg har store forventninger til LCHF og vil med glæde teste det ud! Det gør jeg allerede i forvejen, men det ville være super spændende med nogle opskrifter at gå ud fra :) Krydser fingre

 27. Hej Katrine,

  Jeg har set frem til en bog om LCHF med fokus på vægttab, for selvom jeg har levet efter LCHF principperne siden marts, og dog har tabt en del kilo, så er jeg utålmodig efter at blive færdig med mit vægttab og ikke mindst kunne vedligeholde det efterfølgende. Jeg lider nemlig af PCOS, hvor kulhydrater og sukker kan sammenlignes med gift for kroppen. Og mit store store ønske er at blive gravid i løbet af foråret, så jeg kan få en baby sammen med min dejlige kæreste, der i så fald vil kunne være på fuldtidsbarsel sammen med mig i et helt halv år. Timing is everything, og baby er mit nytårsønske. Derfor håber jeg virkelig at få fat i en Mæt & Slank med LCHF hurtigst muligt.

  Mange hilsner fra
  endnu en Katrine

 28. Min absolut største gevinst må være at jeg ikke længere er er oppustet, at jeg får lækker mad HVER dag og der aldrig er “lige en hurtig tur på grillen”. Jeg syntes simpelthen ikke længere at det er lækkert. Yay, for det :-D

 29. Jeg har spist LCHF(-ish) siden april sidste år. Den bedste fordel er den lange mæthed, som gør at jeg ikke længere bruger hver eneste eftermiddag på at tænke på kager, slik og andre lækre sukkerholdige sager.

  Derudover er der blevet mere ro i min krop, og jeg mit søvnbehov er pludselig mindsket med ca 45 min (og det har holdt selv her i den mørke kolde tid), hvilket er virkelig rart.

  mdv11(a)helsingor.dk

 30. Åh der er mange fordele. Men den største kommer hurtogt til at lyde som en kliche: AT MAN BLIVER MÆT! ikke desto mindre er det bare sandheden. Og det er jeg bare vild med.
  Mvh Sofie ;)

 31. Jeg er endnu ikke kommet igang, men forsøger mig så småt at udskifte mine måltider med LCHF-venlige måltider. Jeg tror derfor bogen kan give mig det sidste skub! :)

 32. Jeg er endnu ikke startet på LCHF-livsstilen endnu, men jeg har simpelt hen hørt så godt om den, at jeg har tænkt mig at starte op på den – det jeg synes virker enormt appellerende er, at man ikke går på nogen overdrevet og utroværdig kur, men at man derimod spiser ‘normal’ mad, og herved tænker jeg, at det er en god og sund livsstil som man kan – og har lyst til – at holde :)

 33. Den bedste gevinst for mig ved LCHF har klart været det stabile blodsukker og det lækre mad! LCHF har generelt bare ændret mit liv til det bedre, og jeg er sikker på, at jeg aldrig skifter tilbage til HCLF :-)

 34. Det bedste ved LCHF har for mig helt klart været, at jeg er blevet glad for min egen krop igen. Det at kunne se sig i spejlet og tænke “du er sku lækker nok” har helt klart også været med til at øge min selvtillid. Derudover er der mange andre fordele ved LCHF. Den dejlige mæthedsfornemmelse, følelse af ikke at føle sig oppustet og glæden ved at tænke, at man egentlig vælger denne form for mad, fordi man finder den lækre og ikke kun fordi, det er “kur”-mad.

  LCHF er helt klart vejen frem for mig, og jeg er glad for, at jeg startede med at følge den.

  Tak for en dejlig blog og lækre opskrifter.
  – Karen

 35. Jeg er nybegynder… Har været on/off i laaaaang tid, men nu har jeg været i gang i 14 dages tid og jeg har det dejligt. Det må være hovedsagen, at jeg så har tabt 3 kilo er jo bare et kæmpe (velkomment) plus. Jeg fandt din super fine blog, da jeg søgte inspiration… derfor (til inspiration) ønsker jeg mig bogen ;-)

 36. Jeg er ikke kommet igang med LCHF endnu, men jeg håber at den kan hjælpe med at mindske mine overspisningstendenser :-)

 37. Den vil jeg gerne vinde. Så skal min søster have den i fødselsdagsgave :) elsker selv hendes bøger og har dem begge

 38. Jeg er nystartet i LCHF livet og nyder det i fulde drag indtil videre. Jeg har længe kigget på “konceptet”, men ikke turde begive mig ud i den fede mad, i frygt for yderligere vægtøgning. I mandags tog jeg dog mod til mig og sprang ud i det, og hvad der dertil hører af smør, fløde og fede oste. So far er jeg vild med det, i en grad så min mand helt sikkert er træt af at høre om LCHF hele tiden!!:) Det gode er at jeg er mæt, før i tiden var jeg fx altid død sulten mellem morgen og frokost, og min mave rumlede højt som bevis. Nu er jeg ikke sulten, men stadig meget opmærksom på, om jeg er sulten eller ej fordi jeg plejer at spise et mellemmåltid her og der, så der skal lige lidt psykisk tilpasning til.
  Men jeg ville elske at få min egen LCHF bog, da jeg indtil videre kun har fået information via nettet.
  God blog.
  Hilsen Maria.

 39. Åh den kunne jeg så godt tænke mig.
  Synes det bedste ved Lchf har været at se og mærke resultater så hurtigt, det er så motiverende.

 40. Dejlig giveaway :) jeg spiser LCHF, fordi det simpelthen er den lækreste mad i verden, og jeg skal aldrig tilbage til fedtfattig smagsløs kost igen. Jeg har dog ikke præsteret at tabe mig, og nu må der godt komme gang i vægttabet, da jeg skal giftes om 3 mdr. Så derfor håber jeg, der er nogle guldkorn i Janes nye bog, der kan hjælpe mig :) har allerede tilføjet dig på BL for lang tid siden og synes, det er en hyggelig lille blog. Tak for det :)

  Vh Dina.
  http://www.madudenkemi.blogspot.dk

 41. Den ultimativt største gevinst for mig har været at for første gang i 13 år ser vi nu at mit ret voldsomme psoriasis er på vej retræte.
  Det er SÅ fedt ikke at skulle bekymre mig om det længere.

  Men der er jo masser af fordele ved LCHF.
  Stabilt bs og ingen ædeflip er bestemt heller ikke at gå af vejen for.

  Du er blandt mine faste blogs om LCHF (også på BlogLovin) så tak for din blog og bliv endelig ved. Jeg kan altid tåle at lære.

  -Linds

 42. Jeg begyndte med LCHF lige inden julen 2013 efter jeg fik konstateret reflux (når mavesyren løber tilbage i spiserøret – klart ikke behageligt).
  Jeg må sige at det har ændret mit liv, og egentlig var omstillingen ikke så svær som jeg havde frygtet. Det sværeste er helt klart det med at skære ned på/undvære sukkeret. Håber der i den nye bog er en opskrift på hjemmelavet is (da det er min største last :-) )
  Jeg kan kun anbefale LCHF til andre. Det har ændret mit liv og givet mig meget mere energi. Dertil kom et lidt uventet vægttab på ca.12 kg (indtil videre).
  Fin blog – har sendt linket videre til mine veninder.

 43. LCHF har givet mig så mange alternativer til de fordømte kulhydrater, som jeg egentlig i en længere periode har undgået. Det var dog først ved mødet med LCHF,a t jeg fik øjnene op for det sunde fedt som en ‘lovlig’ næringskilde :-) Hvilken glæde!
  Vægten har stået stille noget tid, og vil så gerne af med de sidste 10 kg. Håber Janes 2’er kunne hjælpe e den retning. Er i forvejen vild med hendes første udgivelse!!

  -Mai

 44. Den største gevinst for mig er den øgede mæthed, som betyder, at jeg ikke skal spise mellemmåltider og bruge oceaner af tid på at forberede mad og spise hele tiden. Jeg har mere overskud til træning, lektier og venner og min mave har aldrig haft det bedre :-)
  astabn@hotmail.com

 45. Jeg er sluppet af med rigtig mange kroniske smerter. Oplever at være mæt og glad, og er også blevet 15 kg slankere med LCHF.
  Jeg elsker livsstilen, har bog nr. 1 og vil så gerne vinde nr.2 også.

 46. Jeg spiser ikke LCHF, men jeg spiser en god blanding af lchf/raw/paleo/vegetar :-) Det bedste ved denne form for mad er, at jeg ikke får rysteture af sult, ikke får oppustet mave og får pænere hud og mere energi :-)
  Jeg kunne rigtig godt tænkt mig at prøve at leve mere LCHF, så jeg krydser fingre!

 47. Hejsa
  For mig har det absolut bedste ved at spise efter LCHF været, når jeg som nu er kommet i ketose. Det er SÅ fed en fornemmelse. Jeg har et kæmpe overskud til at gøre ting, jeg ikke normalt gør. Jeg har brug for mindre søvn end normalt og humøret er bare helt i top.
  Selv det at træne er blevet sjovt. Maden på LCHF er fantastisk lækker, og man er mæt i mange timer. Ville ønske mange flere ville give LCHF en chance!
  Hilsen Anne
  an.jo@get2net.dk

 48. Hej,

  Jeg har oplevet væsentligt større mæthed, meget mindre fokus på søde sager, bedre nattesøvn, meget mere energi og sidst og ikke mindst tabt 13 kg indtil videre :-)

  Mvh
  Tina

 49. Sikke en fin konkurrence.

  Jeg har oplevet mange gevinster; bl.a. bedre humør og mindre hovedpine hver morgen. Før døjede jeg med en dundrende hovedpine hver morgen, den er allmost gone nu. Derudover er et par centimeter mindre i taljen og andre steder, bestemt også en lækker gevinst ;)

 50. Jeg går og overvejer og prøver lidt af. Jeg døjer med sygdom, som bl.a. har givet mig for meget mavesyre, som reagerer på for meget fedt, men også på for meget sødt.
  Så derfor svært at gennemskue om det er det rigtige for mig. Men rigtig mad kan jo ikke skade, så der er meget inspiration at hente, selvom jeg ikke er hoppet helt ud i det. Derudover sover jeg meget dårligt og har mange nervesmerter, så det er også interesant hvilken effekt, det kunne have på det.

  Mvh.
  Anne-Marie

 51. Den største gevinst for mig er klar en mere rolig mave – i de perioder jeg spiser mindre lchf får jeg luft i maven

 52. Har virkelig ventet i spænding på den bog, efter at have haft så stor glæde af Janes første.

  Hos mig er listen virkelig lang over de gode gevindster. Men den bedste er nok, at mine tanker ikke konstant kredser om mad og dårlig samvittighed, og nu burde jeg … Så den mentale tilstand har fået det vildeste løft, og det er så fantastisk.

  Dog står vægttabet helt stille, så vil rigtig gerne tages i hånden, og hjælpes på vej af Jane. :-)

 53. Tak for en fed og super interessant blog!
  Og nu til sagen omkring LCHF: endelig kan vi aflive myten om, at ‘fedt er farligt’ og i stedet fokusere på, at der skal fedt til for at forbrænde fedt. Jeg følger endnu ikke en LCHF diæt, og påtænker heller ikke at gå 100 % over i den grøft. Alligevel er jeg blevet super nysgerrig på diæten og kunne godt tænke mig at implementere den i min kost, om ikke andet så delvist. Har hørt en masse godt om diæten, så vil rigtig gerne få inspiration, f.eks. Gennem bogen, som du udlodder, til at få en god start på nye og bedre madvaner. Så jeg krydser mine fingre – og er jeg ikke den heldige, så bliver jeg blot hængende lidt oftere på din blog :)

 54. Jeg er endnu ikke begyndt på lchf, men har i lang tid fulgt Janes blog og synes den er meget inspirende. For mig er livstilen virkelig noget man kan forholde sig til, og som jeg tror på både er sundt og godt for kroppen.
  Jeg glæder mig til at kaste mig ud i det og se om lchf lever op til forventningerne :)

 55. Jeg har lige købt Jane’s første bog og jeg håber på at meget af min allergi vil formindskes… Min far startede op på LCHF for 1/2 år siden og har oplevet mirakler med han allergier. Allergierne tæller blandt andet eksem, astmaeksem, mild glutenintollerence og skøre negle. Derudover har både min far og jeg ADHD. Jeg har læst mig frem til at LCHF skulle være den bedste kost i den forbindelse…

 56. Uha, hvilke fordele er der ved LCHF? Mange, ingen oppustethed, en mæt og glad krop, ikke mere “åh jeg er SÅ træt, spiser lige en pose slik og drikker en cola” nøp, trætheden er næsten væk og det er sukkertrangen også. Ikke flere obskure mavesmerter og tuden når toillettet skulle besøges.
  Nu kan man jo så spørge om der er minusser? Ud over andre folks rysten på hovedet og spiser du helt ærligt ikke brød mere? men du spiser bacon? I din størrelse? Ufff! Det sjove er bare når jeg lokker dem ind i Alladins hule og viser dem herlighederne, tjah så ender de fleste med at spørge efter opskrifter og links til mere info… Det eneste reelle minus jeg har fundet er, at jeg til daglig arbejder som kok, og maden skal jo smages til. Det kan blive til mange skefulde på en dag, der ikke er LCHF. Til trods for det, så tikker vægten nu langsomt ned af.

 57. Jeg har ikke ture at springe ud i LCHF endnu. Men jeg har set at utrolig mange mennesker har haft glæde ved det. Jeg er i gang, som 17 årig, med at tabe mig, og det har resulteret i at jeg har smidt 40 kg indtil videre (jeg har været meget overvægtig) men jeg har tit følt mig sulten, og jeg er dybt træt af at gå sulten i seng. Så jeg vil håbe at LCHF vil spæde noget mere energi og mæthed i mig, end hvad den nuværende livsstil som jeg spiser efter gør. Jeg håber dybt og inderligt på at jeg vinder.

  Kram

  liinejensen@hotmail.com

 58. Jeg elsker det fordi det er mad med mere smag og fylde. Desuden så var jeg tidligere en heks, hvis ikke jeg fik mad på klokkeslæt. Selv den mindste sult kunne slå mig ud. Sådan er det slet ikke mere :)

  Min mail er: Stefaniev@live.dk

  Jeg bor i Århus, så du kan sende til dansk adresse :)

 59. Den største gevinst for mig har været et mere stabilt blodsukker. Specielt fordi jeg er type 1-diabetiker, men også fordi det har hjulpet på en ellers forfærdelig sukkertrang :)
  Håber at vinde denne bog – har 1’eren og er tosse glad for den :D
  Hilsen Tina (tinawinky@gmail.com)

 60. Jeg kunne super godt tænke mig at vinde den! Fordi jeg har hørt rigtig meget godt om LCHF og jeg synes bare ikke rigtig det man læser på nettet går i dybden, så det kunne være pisse fedt med sådan en til at starte med. Også fordi jeg lige er blevet testet positiv for glutenallergi, så jeg skal holde mig fra mel, pasta osv.
  Og selvfølgelig som så mange andre, har jeg nogle mål. Har desværre lidt af en spiseforstyrrelse, og holdt mig laaaangt væk fra fedt.. Men det skal der laves om på! så ja, det ville bare gavne alt mulig godt, hvis jeg fik fingrene i sådan en :)))
  Knus Louise
  Lousebs@hotmail.dk

 61. Jeg er så småt begyndt at spise lchf, men mangler stadig inspiration og ideer til at leve 100 % lchf. Jeg har tilmeldt mig et kursus via nettet fra 8. Feb hvor jeg starter for alvor op. Glæder mig virkelig til at se og mærke forskellen. Håber på at kunne mærke forskel på huden, vægten og velværden.
  Jeg er klar :)

  Bor i Danmark.

  Mvh Sandra.

 62. Jeg har forsøgt mig frem med lchf i ca 6mdr og er blevet mere og mere bidt af det. For mig er de største bonusser helt klart mere ro i krop og sjæl – og dermed mindre rastløshed og irritation. Og så synes jeg aldrig, jeg har fået så god mad før :)

 63. Jeg har spist efter LCHF siden efter sommerferien – DOG kom der lige en lang periode, hvor vi faldt i og ikke spiste LCHF, tsk tsk.. Men nu er vi oppe på hesten igen ;)

  Jeg synes LCHF giver mig mere velvære og en bedre mæthed. Førhen var jeg altid så oppustet om aftenen og havde rigtig meget luft i maven (ja, hyggelig detalje :P) – men det er så rart at slippe for det!! Det var nemlig ret ufedt når man havde aftaler om aftenen….

  jeg krydser fingre, vil utroligt gerne vinde! :)

 64. Det bedste ved lchf er helt klart den lange mæthed og jeg får i kroppen. Hold nu op hvor er det rart at slippe for den dirren/craving følelse sukker og kulhydrater kan give en. Og så smager rigtig mad nu engang altså bare fantastisk :)
  Tak for en virkelig god blog med lækre opskrifter og billeder! Følger selvfølgelig med på bloglovin’ ! :)

 65. Det bedste ved LCHF er at det passer perfekt til min kost da jeg er glutenallergiker og derfor altid er på jagt efter inspirerende alternativer til at undgå rug, byg og hvede.

 66. Jeg har af flere omgange leget lidt med LCHF-livsstilen, men er hver gang blevet lidt skræmt af de store mængder fedt. I forbindelse med lanceringen af Janes nye bog, er jeg blevet lidt hooked på at prøve igen, og nu hvor jeg så læser alle de ovenstående kommentarer omkring de mange positive oplevelser med denne livsstil, er jeg virkelig blevet overbevist om, at det her skal prøves igen. Denne gang skal det dog gøres ordentligt, og her tænker jeg, at det vil være helt oplagt at tage udgangspunkt i Spis dig mæt og slank med LCHF, for derned at få det bedste udgangspunkt. Så nu håber jeg bare, at jeg er heldig :)

 67. Ved at følge de, ganske få, regler der ligger i en low carb livsstil, har jeg som den største gevinst fået et stabilt blodsukker! For første gang i mit liv kan jeg styre sukkermonstret.
  Med LCHF livsstil har jeg tabt adskillige kg og kan også styre det overordnede madindtag og føler derfor jeg er i kontrol.

  /Holm

 68. Jeg stod pludselig og skulle fjerne sukker og stivelse fra kosten pga allergi og LCHF blev min redning. Det er så dejligt at man kan spise velsmagende retter, der mætter godt og er helt uden sukker og stivelse.

 69. Min største gevindst er, at jeg har mere ro. Mere tid til ikke at tænke på mad, og til at være fokuseret på hvor jeg skal få mit sukkerfix fra. Tæt herpå kommer det at jeg har tabt 10 kilo og generelt ser væsentligt mere harmonisk ud end jeg gjorde før. Det betyder meget, når man skal giftes til maj ;)

  Krydser fingre,
  Anne
  annekorsvang@gmail.com

 70. Jeg har købt den første bog og er lige gået i gang med denne livsstil. Jeg håber at tabe nogle kilo og have det godt. Selvfølgelig savner jeg nogle af de ting, som denne livsstil udelukker. Jeg har før spist fedtfattigt og samtidig hele tiden fokuseret på mad – også uden vægttab – surt. Med denne livsstil spiser man lækrere mad – “smørrelse” er tilladt. Jeg nyder maden og tænker mere positivt på mad, på hvad jeg skal prøve at lave og ikke på, hvad jeg “ikke må”. Jeg er spændt på, om det vil lykkes for mig at komme af med nogle kilo. Maden ligner meget den, som jeg spiste som barn.
  Det ville være dejligt med den nye bog, som vistnok beskriver tydeligere hvad og hvor meget man bør spise. Håber den bliver min!
  BP

 71. Følger denne blog på bloglovin. Sammen med andre blogs – heriblandt Madbanditten – giver det god inspiration til livsstilen med LCHF. Jeg er forholdsvis ny i denne verden, og er meget søgende efter inspirationen fra bøger og blogs.
  Det bedste jeg har oplevet ved at skifte fra HCLF til LCHF, er roen i min krop. Roen som giver bedre søvn, mere overskud, styr på crawings og det efter ganske få dage. Skal stadig øve mig rigtigt meget i at lære mæthedsfølelsen ordentligt at kende igen, bøvler lidt med at få spist for meget eller for lidt, men det er jo også ganske nyt for mig at prøve mætheden på denne måde.

 72. Jane skrev, hun IKKE selv ville sætte nogen på højkant, fordi der var så mange i blogland lige nu. Nu har jeg da fundet en giveaway ! Og en god blog !
  Men øh…må have misforstået noget, har taget 2 kg PÅ !! Selv efter at have nærlæst Janes 1. Bog. Intet brød, pasta eller ris ryger ind, men 125 gr blåbær pr dag / er det dem ? Har uhyggeligt svært ved at droppe frugt helt, men måske er der kun plads om fredagen…
  Nå, men hit m en bibel, og i andre – hold jer væk. Jeg er slet ikke nogen egorytter…

 73. Den bedste gevinst LCHF har givet mig er vægttab og en ikke så oppustet mave. Mad fylder ikke på samme måde i mit liv mere og det er virkelig dejligt.
  Jeg skal have en brystreduktion, men skal tabe 30 kg først. Der bruger jeg vægttab som min livsstilsændring :-)

 74. Ud over at jeg er sluppet af med min konstant oppustede mave, er den ubetinget største gevinst ved at spise LCHF at jeg slipper for den der eftermiddagstræthed og deraf følgende craving efter konstant at snacke – hvad som helst! Det er så dejligt at have energi til HELE dagen uden de der skøre blodsukkerudsving :)

 75. Jeg startede på lchf for en uges tid siden. Jeg har endnu ikke de store erfaringer, men synes, det er skønt ikke at være sulten konstant. Jeg spiser tre måltider om dagen, og min søde tand er stort set væk. Jeg vil gerne tabe mig 10-15 kilo og håber, at lchf kan hjælpe mig med det. :-)

 76. Super blog! – jeg begyndte med lchf kost for en måned siden, og for mig har det betydet meget mere energi, jeg føler mig aldrig træt om eftermiddagen mere ( hvilket er så skønt) ydermere taber jer mig, hvilket jo bare er endnu et plus.
  Mvh Mia :)!

 77. Jeg havde håbet jeg kunne redigerer i min tidligere kommentar, men dette er desværre ikke tilfældet. Kan jeg få dig til at slette min emailadresse? Jeg ønsker ikke den er let tilgængelig og jeg er allerede begyndt at modtage en del spam. Hvis du ikke kan redigerer i min kommentar må du gerne slette den helt. Jeg kommenterede den 30. jan. 2014 kl. 12.35 :-)

 78. Ups glemte da det gode : det smager super, og jeg tror, jeg finder balancen snart – har tabt et halvt kilo de sidste par dage..

 79. Jeg er ved at starte op på LCHF. Da det er helt uden hvedeprodukter, sukker mv. Det jeg håber på ved at følge LCHF er at udover at tabe mig, så vil det forhåbentlig hjælpe på min leddegigt, så mange af smerterne forsvinder og jeg kan have det godt, da jeg forhåbentligt skal leve mere end 50 år endnu (er 23) :) og samtidig finde en form for diæt der ikke virker inflammatorisk, herunder sukker og hvedeprodukter :)
  Fyhn_90@hotmail.com

 80. Hej! Jeg har endnu ikke givet mig i kast med LCHF, men jeg går og overvejer det – dels fordi jeg håber, at det vil resultere i et stabilt blodsukker, så jeg ikke snacker så meget, og dels fordi jeg tror, at det vil gøre op med min fedtforskrækkelse :-)

 81. Jeg er på min første uge af LCHF kosten, og har det rigtig godt med den nye livsstil. Føler dog ikke, at jeg har helt styr på rammerne for kosten, og er især nysgerrig på hvordan jeg skal spise ift. Min træning. Har forsøgt at låne bogen på biblioteket, men den er simpelthen så svær at få fat på. Så jeg ville blive lykkelig for at vinde den gennem din give away, hvilket forresten er et fantastisk initiativ! Jeg krydser mine fingre for, at heldet er med mig :) tak for en spændende blog med lækre opskrifter og god inspiration. Jeg bliver helt sikker hængende..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *