Hindbærcheesecakebrownie

Hold da! Sikke et langt ord i titlen. Tredje kage i rækken er denne lækre hindbærcheesecakebrownie – endnu en lækkerbisken ovre fra Xenia. Ja, jeg kan jo ikke narre nogen – min kage ser en anelse anderledes ud.. Jeg måtte være lidt kreativ med ingredienserne, da jeg hverken havde friske eller hele hindbær i fryseren, men kun hindbærcubes. Desuden var vi kun 4 personer, der skulle nyde godt af kagen, så jeg valgte at halvere portionen. Du får min lyserøde ‘to-lags’ udgave af kagen her, men ellers tjek den originale opskrift hos Xenia. :)

Hindbærbrownie

Opskrift – Hindbærcheesecakebrownie:

Brownie:

100g. mørk chokolade

100g. smør

50g. sødning

3 æg

1 tsk. fint kokosmel

 

Cheesecake:

200 g. philadelphia

1 æg

1 tsk. vanillepulver

50g. sukrin melis

75g. hindbærcubes (optøede)

Chokolade, smør og sødning smeltes i en gryde. Tag det af varmen og lad det svale lidt.  Når det er tilpas afkølet, piskes æg og kokosmel i. Dejen hældes i en lille springform og bages i ca. 10min. ved 160 grader.

Imens brownien bager, laver du ostemassen. Pisk flødeost, æg, vanillepulver, sukrin melis og hindbærcubes let luftigt. Hældes forsigtigt over brownie og kagen bages videre i ca. 20min. Du kan evt. trykke let på kagen med fingrene. Når den føles nogenlunde fast, så er den klar. Opbevares i køleskabet og spises først når den er heeeelt afkølet. ;)

hindbærbrownie2

4 thoughts on “Hindbærcheesecakebrownie

  1. wooooow!

    Er lige faldet over din fantastiske side! Alt ser bare virkelig lækkert ud… :D

    Kærlig hilsen

    Freja (din nye fan)

    • Ved du hvad, det er altså også suuuuper lækker. Men måske du skal følge Xenias originale opskrift, jeg lavede jo lidt hovsa-løsninger, da jeg ikke havde alle de rigtige ingredienser. Men den smagte nu pragtfuld! Faktisk har jeg lavet den endnu 3 gange siden.. Ups.. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *