Nu har der jo floreret et par madpakke indlæg her på bloggen, men det er jo ikke alle dage jeg er på farten. Så det bliver da også til nogle ganske almindelige frokoster hjemme hos mig.. ;) Tit hopper jeg faktisk frokosten over, hvis jeg alligevel bare er hjemme. Så udnytter jeg, at jeg kan sove lidt længere og spise min morgenmad lidt senere. Og ja, så bliver morgenmaden og frokosten bare blandet sammen..
Efter jeg begyndte at spise LCHF, ændrede mit spisemønster sig også. Jeg er oftest mæt i længere tid, og spiser færre måltider – der er bare mere gods i dem nu! Og så går jeg ikke så meget op i, om det er morgen, middag eller aften. Jeg laver gerne store portioner af min aftensmad, og spiser med glæde disse rester på alle tider af døgnet. :)
Her er lidt billedespam af nogle af mine frokoster, nogle mere inspirerende end andre.. ;)
Rødkålsalat med granatæble og med dressing af citronsaft og olie. Hertil plukket kylling og avocado.
Købesalat (ups! ;)) med tunmoussé, cherrytomater, 1 avocado, 1 kogt æg og cremefraichedressing.
Rester fra i fredags. Grønkålssalat med nektariner. Baconbagte bønner. Plukket kylling. Og en god klat mayonnaise og pesto.
Wannabe rugbrødsmadder aka. fyldte peberfrugter. Hhv. æggesalt (æg, mayo, karry, citronsaft, salt og peber) og skinkesalat (en rest af en hamburgerryg, der er blevet hakket groft og vendt med rødløg, mayo, salt og peber). Hertil 1 avocado.
Til sidste: endnu en omgang tunmoussé. Denne gang med lidt røget laks, 1 kogt æg, 1/2 avocado, cremefraichedressing, agurk og rucola. :)
yummi in my tummy :)
Ha ha, ja, det ser sgu lidt lækset ud! ;P