Luksus weekend morgenmad :)

Noget af det skønneste ved weekender er, at man har bedre tid og derfor kan kæle lide mere for morgenmaden. Det nyder jeg virkelig. For selvom ingredienserne oftest er de samme, så er tilberedningsmetoder og opskrifter anderledes. I denne weekend var det ingen undtagelse, og jeg kastede mig for første gang i mit liv, ud i at lave pocherede æg. Og det smagte virkelig pragtfuldt (selvom mine fik lidt for længe). Ja ja, lidt begyndervanskeligheder.. ;)

Pocherede æg ovenpå flødespinat og med en godt drys parmesan:

SONY DSC

Omelet (lavet af 2 æg og lidt af den fede del af kokosmælken). Hertil smørstegte champignons og cremefraiche. Og 1/2 avocado on the side.. :)

SONY DSC

Og så stod den også på lidt hygge.. Og jeg må nok indstille mig på, at det nok er de sidste danske ærter i denne omgang. Øv.. :)

SONY DSC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *