Min tredje uge på 5:2 diæten…

Jeg vil gøre det ganske kort, og gemme resultaterne til næste uge. Supsense, og alt det der.. ;) Okay, måske er det lidt lyv.. Jeg må indrømme at alt det tælleri, vejen mad og tasten ind gav mig seriøs fnidder! Så inden jeg drev mig selv helt til vanvid, besluttede jeg at droppe det. Altså.. Jeg dropper ikke 5:2 projektet – har stadig en uge igen – men dropper al min dokumentation af min gøren og laden på mine spisedage. Nu har I jo også set hvordan jeg spiser til dagligt, så der er ikke rigtig noget nyt under solen der alligevel. ;)

Derfor må I nøjes med indholdet og de dertil knyttede observationer til mine fastedage, som jo egentligt også er de væsentlige i det hele.. Og ja, jeg gemmer som sagt resultatet til næste uge, hvor jeg runder projektet af. :)

MANDAG:

Mandag blev ugens første fastedag, og jeg holdt mig igen til to måltider.

Morgenmaden var en klassiker: 1 blødkogt æg, 100g. skyr, 100g. cheasey hytteost og 60g. blåbær = 233kcal.

Aftensmad: carpaccio af 40g. rucola, 60g. bresaola og 40g. parmesan = 259kcal.

Dagen gik super fint, jeg trænede som vanligt, drak en masse og alt var tip top. Indtil aften. Så ramte en gigantisk hovedpine mig, som faktisk varede langt ind i tirsdag. Dette fik mig seriøst til at tvivle på projektet…

Motion: 40min. cardio/bodytoning

Mandag 3 collage

mandag 3 indhold

TORSDAG:

Torsdag blev ugens anden fastedag, og jeg må indrømme at frygten for endnu en omgang hovedpine sad i mig. Så jeg forsøgte mig med kun ét måltid, for at se om det kunne gøre nogen forskel.

Så kl. 16.30 indtog jeg en pizza omelet af 2 æg, 130g. squash, 15g. piskefløde, 15g. pesto, 25g. chorizo og 20g. parmesan. Dertil en anelse smør (5g.) til stegning.

Dagen gik meget bedre, og jeg oplevede ikke noget ubehag på trods af træning. Så måske er ét måltid vejen frem? :)

Motion: 40min. cardio/bodytoning

torsdag 3 collage

torsdag 3 indhold

Her på falderebet vil jeg nævne en lille erfaring, jeg har gjort mig. Det er mindst ligeså vigtigt for mig, at ”tanke fedt” dagen efter en fastedag, som det er dagen inden. Efter torsdagens faste, spiste jeg fredag morgen en forholdsvis lille (og ikke så ”fedtet”) morgenmad: to blødkogte æg + en humpel emmentaler. Og så gik der en 8-9 timer før jeg spiste igen, hvilket jeg normalt sagtens kan gå. Men her kunne jeg mærke, at mine depoter var ved at være langt nede! Så jeg tyede til den mørke chokolade, hvor der røg en halv plades penge indenbords. Ups.. Det var ikke en decideret slem sult-følelse, men mere en følelse af at ”mangle noget”, også på trods af en stor portion aftensmad efterfølgende. Ja ja, så ved jeg det til en anden gang: husk at tanke ordentligt op med fedt!

2 thoughts on “Min tredje uge på 5:2 diæten…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *