3 x LCHF frokost-inspiration…:)

Ja, det er ikke frokostmåltider, der bliver spist mest af hjemme hos mig. Den bliver ofte droppet for en stor omgang morgenmad og aftensmad. Meeen på de meget lange dage, der kan jeg ikke undvære den. Her får I lige 3 af slagsen.. :)

Første indslag er en rest varmrøget laks vendt med mayonnaise. Dertil en omgang spidskål vendt i pesto, gulerodsbidder, et par skiver ost og 1 lille avocado.

SONY DSC

Ved denne frokost kommer jeg lidt til kort. Det er et stykke tid siden den blev indtaget, og jeg kan simpelthen ikke huske hvad der er i den lille skål? :P Måske det er en rest kylling i feta/mayo? Eller lidt æggesalat? Ej, det er lidt pinligt.. ;) Nå, men ellers er det en pizza oopsie, 4 chorizo/feta-deller, et par gulerødder og 1 avocado.

SONY DSCTil sidst har vi lidt ‘tøm køleskabet’. En hurtigt tunsalat af tun, mayo, løg og ærter. Hertil lidt forskellige grøntsager vendt i pesto + oliven og soltørrede tomater. Desuden et par skiver emmentaler og lidt stegte champignon. :)

SONY DSC

5 thoughts on “3 x LCHF frokost-inspiration…:)

  • Ja, jeg elsker også, at der er smæk på drengen, når det gælder farverne og grøntsagerne. Det er bare så indbydende! :)
   Meeen, jeg må jo indrømme, at jeg ofte er lidt kedelig og ender med ‘spidskål-vendt-i-pesto’ varianten.. ;)

   KH. Katrine

   • Ha ha, du skulle have set min madpakke i dag;
    grøntsager, en dåse tun, lidt kikærter og linser (jeg lever ikke strikt lchf, men inspirerer deraf) rørt op med pesto og en stor håndfuld solsikkekerner.. det er jo ikke altid overskuddet er til mere ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *