Maddagbog no. 11..

Hermed gårdagens måltider, som bar præg af at det var søndag, og derfor god tid i køkkenet. Jeg havde købt en steg, sådan en oksespidsbryst-ting, og jeg må ærligt erkende, at jeg ikke rigtig vidste hvordan man skulle tilberede den. Så jeg endte med at lade den simre i en gryde nogle timer, hvorefter jeg jeg gav den en tur i ovnen med en god klat smør ovenpå, så den kunne få en sprød kant. Og det smagte skønt og var vanvittig mørt. Er det bare mig, eller er der noget bedre en mormor-agtig simremad? Ihvertfald får man verdens bedste sovs på den måde! :P

Morgenmaden/frokosten var hentet i fryseren: 2 grøntsagspulpbrød med røget leverpølse og halvanden peanutvaffel med mandelsmør, stavianutella og jordbær.

SONY DSC

Mellemmåltid: 2 ostehaps.. Ssccchyyyy :)

Aftensmaden var føromtalte oksespidsbryst. Hertil smørstegte grøntsager og spidskålssalat og rigelige mængder sovs. Jeg må indrømme, at dette er en af mine absolut livretter. :P Jeg spiste faktisk lidt mere end billedet viser. Jeg var pænt sulten.. ;)

SONY DSC

Aftensnack blev lidt chokoladeovertrukne morbær og et par jordbær. Glemte at knipse et billede.. :/

2 thoughts on “Maddagbog no. 11..

 1. Det er sjovt som mange af jer der lever lowcarb (og ret højt fedtindhold eller gør du ikke det?) aldrig spiser særlig mange måltider på en dag. Jeg bliver altid overrasket over hvor få måltider det er, da jeg selv fungerer bedst med 6 måltider dagligt. Det er nok fordi jeg spiser kulhydrater og derfor oplever mere udsving i blodsukkeret hvis jeg venter mere end 3-4 timer mellem måltider?
  uanset ser dine måltider altid super lækre og indbydende ud, du er rigtig god til at sammensætte en lækker tallerken :D

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  • Hej Anna

   Jo, jeg vil sige at jeg spiser et pænt stor fedtindhold. Altså jeg giver den da gas med fløde, smør mayonnaise eller pesto, når muligheden byder sig! ;)
   Og jeg tror også, at det er fedtet der gør forskellen mht. mætheden for mig. Når jeg eksempelvis får en omelet af 2 æg + fløde stegt i smør og med pesto/chorizo til morgenmad, så kan jeg sagtens gå op til 8-9 timer uden at være ved at dø af sult. Nogen gange mærker jeg ikke engang min mave knurre? Ja, det er vildt mærkeligt, og altså ikke noget jeg har oplevet med min tidligere kost. Så derfor er det rimelig svært, at spise meget mere end 2 måltider om dagen. Plus jeg spiser vist ret store portioner.. :P
   Derimod, så skal jeg nok blive lidt bedre til, at lade være med at snacke. Du ved, så ryger der lige en ostehaps eller et stykke mørk chokolade indenbords. Det er jo seriøst bare en dårlig vane.. ups.. :P

   Men jeg vil så også sige, at jeg mærker sulten mere i de perioder, hvor jeg dyrker meget motion (hvilket der ikke har været meget af de sidste par måneder pga. en dårlig skulder). Så jeg synes det giver fint mening, at du trods alt spiser flere måltider i løbet af dagen. Du er jo igang med en sindssyg omgang muskelopbygning! :D

   KH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *