Pssst.. Low carb livsstil – nu på instagram. ;)

instagram

Okay.. Jeg kommer vist ikke udenom det længere? Jeg har virkelig kredset om den varme grød længe, og vejet for og imod det her instagram-halløj.

Men okay, det er måske ikke hele sandheden.. For en stor del af mine forbehold går også på, at jeg ikke rigtige fattede hvordan det fungerede? Ja, så føler man sig rigtig voksen-pinlig! :P Jeg har haft en privat, lukket profil, men uden at følge nogen/blive fulgt af nogen. Faktisk har jeg kun brugt det i de situationer, hvor mit kamera ikke lige har været ved hånden eller hvis det var for mørkt til at tage ordentlige billeder. Og her er instagram jo en fantastisk mulighed: man smækker lige et filter på, og så ser det hele ikke så slemt ud endda! :P Det er jo også disse billeder, der lige er røget ind i en maddagbog eller to her på bloggen.. ;)

Et andet forbehold har været, at jeg simpelthen er bange for at blive for bidt af det! Og blive sådan en, der altid sidder med mobilen i hånden? :/ Jeg har nemlig på fornemmelsen, at det er ret vanedannende eller hvad?? ;)

Men idéen om at det er så let og tilgængeligt, synes jeg, er virkelig appellerende. Man kan let komme i kontakt med sine læsere og interagere med dem.

Og nå ja, så er der jo alt den lækre inspiration! Aaarhmen altså.. :)

Så ja, jeg har oprettet en profil, og hvis du har lyst, kan du følge mig under brugernavnet: lowcarblivsstil.

Og så vil jeg gerne undskylde på forhånd! Som sagt, så er jeg rimelig meget en klaphat til det endnu, så jeg kommer nok til at have en lille indkøringsperiode. Så hvis jeg hashtagger forkert til højre og til venstre – ja, så ved du hvorfor! ;) Indtil videre, vil jeg forsøge at smide mine gamle instragrambilleder over på den nye profil – så det ikke er helt tomt derinde.. ;)

Hvis du har nogle gode råd, anbefalelsesværdige profiler eller noget helt andet, så må du endelig smide en kommentar. :) Så må vi jo så se, om jeg fatter at svare på den.. :P

4 thoughts on “Pssst.. Low carb livsstil – nu på instagram. ;)

 1. Hej. Ville bare høre om du ikke har en facebook profil med lowcarblivstil ligesom du har en instergram konto? Jeg bruger selv kun facebook og ville gerne følge dig der, da jeg er vildt fascineret af din blog. Jeg er selv meget ny inde for low carb verdenen og vil gerne have lidt inspiration. (P.s dine billeder er fantastiske, er vild med den måde du får det hele til at fremstå. Alt ser så lækkert ud. Og pink. Vejen til enhver piges hjerte :) )

  • Hej Christina :)

   Tak for dine søde ord – der blev min dag, da lige bedre. :) Har godt nok tænkt, om jeg blev lige rigelig lyserød? Om potentielle mandlige læsere bliver skræmt væk! :P

   Nej, jeg har endnu ikke oprettet en side for Lowcarblivsstil.dk. Jeg har bestemt overvejet det, og har heller ikke udelukket det endnu. Men hvis det kommer, så skal jeg nok annoncere det. :)
   Ellers kan jeg anbefale at oprette en bloglovin’ konto, hvor du kan samle alle dine yndlings blogs. Det er super smart og nemt at bruge. :)

   KH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *