Som lovet i forrige indlæg, så har I hermed opskriften på lækker lakridskakao, inspireret af Annes lækre blog. :)
Hindbærflødeskummet er flødeskum vendt med hindbærcoulis.
Opskrift – Lakridskakao (2 små eller én stor kop):
1 tsk. raw kakao
1/2 tsk. lakridspulver (jeg burger denne)
2 tsk. kokosolie med smag
2 spsk. fløde
1 spsk. sukrin gold
Ca. 2 dl. kogende vand
Hæld kakao, lakridspulver, kokosolie, fløde sukrin gold og ca. Halvdelen af det kogende vand i et stavblenderglas og giv det en tur med blenderen. Når alt er opløst, hældes resten af det kogende vand i og der røres rundt.
Serveres med lækker hindbærflødeskum på toppen.. :)
Tillykke søde vinder af Kähler-konkurrencen – hvor er stellet smukt!
Tak for link … og sikke en god idé med hindbærfløde på toppen. Hindbær, kakao og lakrids = HEAVEN!
Kh
Anne
PS: Jeg glæder mig til brunkage- og pebernøddeopskrift!!
Tusind tak – jeg blev også mega glad! :)
Jamen selv tak, det er jo din opskrift. Og jeg må sige, jeg har nærmest ikke fået en bedre kakao! Jeg synes nogen gange, at det godt kan blive lidt kvalm i længden, men her gik det bare op i en højere enhed – også med friskheden fra hindbærfløden. Arhhhmen altså.. :P
KH. Katrine
Gud ja, hvis lakrids og chokolade fungerer sammen i mad, hvorfor så ikke som drikkevare? fantastisk ide, det må jeg også prøve :D
Kh Anna
http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com
Arhmen altså, det er jo bare ‘a match made in heaven!’ :P
Pingback: Om jul, nytår, sygdom og alt der imellem.. | Low Carb Livsstil