LCHF madpakker.. :)

Der er jo desværre ingen vej uden om; sommeren er ved at være forbi, hvilket betyder at madpakken skal på bordet igen. De dage, hvor jeg har masser af tid i køkkenet, gør jeg det, at jeg laver større mængder af maden, og fryser det ned i mindre portioner. Når man er i gang, er besværet jo ikke større alligevel? ;) Og disse madvarer nyder jeg godt af, når det skal gå hurtigt med madpakken eller aftensmaden. Så min fryser er fyldt med chorizo frikadeller, pølsehorn, muffins, pandekager, boller, rugbrød og meget andet – alt naturligvis LCHF style! ;)

Så her er der lige et hurtigt indblik i madpakken, hvor rester jo er blandt yndlingsspisen.. Også kolde! ;) Håber det kan give jer lidt inspiration.. :)

Her er det den nemme. Et par skiver kernerugbrød, et kogt æg, en avocado og et par stænger emmentaler. Og så er der ærterne.. Ikke heeeelt low carb venlige, men jeg nyder dem nu mens de er der.. ;) Og nå ja; desserten er blandede salte nødder og lidt blåbær.:

SONY DSC

Her er vi ude i lidt ‘tøm køleskabet’ mht. til grøntsagerne. Det er hhv. ærter, rød peber, rå blomkål og agurk. Deruderover et par boller fra fryseren. Og så havde jeg lige et stykke cheddar tilbage og en spegepølse. Og så er der smør i den lille beholder. Og ja, igen lidt blåbær til dessert. :)

Flasken indeholder en greenie, hvilket lige blev min morgenmad i farten – der var nemlig ikke længe til frokost.. :)

SONY DSC

Ja, og så er vi nået til dagens madpakke, som er rester fra igår aka. Chili con carne, blandet salat, wannabe nachoes og lidt grov guacamole. Derudover en græskarmuffin med lidt smør (den lille beholder). :)

SONY DSC

6 thoughts on “LCHF madpakker.. :)

 1. Hvor ser alle madpakkerne dejlige ud. Jeg syntes dagen bliver lidt bedre hvis man har en god frokost at se frem til. Jeg er vild med alle dine små bøtter med nødder og blåbær i :-)

  • Ja, jeg elsker også, når man ved at man har noget at se frem til i tasken. Så kan man godt lige finde et ekstra gear frem.. ;)
   Ja, jeg synes også de små bøtter er total søde – jeg kunne heller ikke stå for dem, da jeg så dem i Fakta! Alt er bliver bare mega cute, når det er i mini størrelse! :)
   KH. Katrine

 2. Sikke en lækker blog du har! Jeg følger helt klart med og nyder de smukke billeder! Hvor er dine små bøtter og plastikposer (m. nachos) mon fra?
  KH
  Anne

  • Tusind tak for komplimentet, Anne! – Det varmer! :)
   Jeg har købt de små bøtter i Fakta, og det er ikke mere end to ugers tid siden, så det kan være at du kan være heldig, og finde dem der endnu? :)
   Og plastik poserne kan du få i de fleste supermarkeder, såsom Kvickly eller Føtex, hvor du finder dem i afdelingen sammen med almindelige plastik poser, bagepair osv.. De hedder ‘Madkasseposer’ og er sådan en blandet pakke med forskellige størrelser.. Håber det giver mening? ;)
   KH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *