Hejsa.
Jeg har længe kigget på din side og syns de der boller med chokolade ser vildt lækre ud. Idag skulle jeg så bage dem. Jeg har gjort nøjagtig som du har beskrevet og dejen er blevet en stor suppe ????
Resultat: måtte komme en masse mel i for at få skidtet til at hænge bare nogenlunde sammen. Nu bager de i ovnen i en silikoneform, for det var umuligt at forme boller på anden vis.
Hvad dævlen har jeg da gjort forkert ??
Mange hilsener fra Pia
Øv, det var da et træls resultat. :( Jeg har endnu selv ikke oplevet nogen problemer med dejen.
Der plejer at være et par ting, som folk af og til kikser med – måske løsningen findes her?
1. Den grønne husk er blevet anvendt i stedet for den gule fiberhusk? Det skal være den gule, da den suger mere.
2. At der er blevet anvendt almindelig mandelmel i stedet for den affedtede mandelmel. (Dette gælder selvfølgelig også sesammelet)
Æg kan jo variere lidt i størrelse, hvilket kan gøre, at det måske skal tilsættes lidt ekstra mel. Men det burde kun være lidt, og ikke en masse, som du beskriver.
Er der noget i det ovenstående, hvor du måske kan finde fejlen?
Du må endelig mele tilbage.. :)
Hejsa.
Jeg har længe kigget på din side og syns de der boller med chokolade ser vildt lækre ud. Idag skulle jeg så bage dem. Jeg har gjort nøjagtig som du har beskrevet og dejen er blevet en stor suppe ????
Resultat: måtte komme en masse mel i for at få skidtet til at hænge bare nogenlunde sammen. Nu bager de i ovnen i en silikoneform, for det var umuligt at forme boller på anden vis.
Hvad dævlen har jeg da gjort forkert ??
Mange hilsener fra Pia
Hej Pia :)
Øv, det var da et træls resultat. :( Jeg har endnu selv ikke oplevet nogen problemer med dejen.
Der plejer at være et par ting, som folk af og til kikser med – måske løsningen findes her?
1. Den grønne husk er blevet anvendt i stedet for den gule fiberhusk? Det skal være den gule, da den suger mere.
2. At der er blevet anvendt almindelig mandelmel i stedet for den affedtede mandelmel. (Dette gælder selvfølgelig også sesammelet)
Æg kan jo variere lidt i størrelse, hvilket kan gøre, at det måske skal tilsættes lidt ekstra mel. Men det burde kun være lidt, og ikke en masse, som du beskriver.
Er der noget i det ovenstående, hvor du måske kan finde fejlen?
Du må endelig mele tilbage.. :)
KH. Katrine