Toast på grøntsagspulpbrød..

toast

Jeg har virkelig haft sindsyg craving efter en toast! Sådan en sprød én af slagsen –  med masser af snasket ost – sådan som en toast jo skal have. ;)

Så da jeg i mandags lavede grøntsagsbrød, formede jeg to stykker i firkantet form, så de kunne passe til min toaster. Og for mig, så skal en rigtig toastmaskine skære toasten over på midten, så man får den lækre sprøde ost og midte. Yay! :D

Og det smagte virkelig skønt! Brødet kan selvfølgelig ikke ‘absorbere’ ligesom hvidt toastbrød, men det gjorde ikke mig det store. Jeg synes det smagte skønt! :)

Min toast indeholdte lidt sennep, 1 skive hamburgerryg og to tykke skiver flødeharvati. Man skal aldrig på ned på ost! :)

Tippet om toast på grøntsagspulpbrød er hermed givet videre.. :)

grøntsagsbrød

Tænk, at disse lyserøde/lilla banditter bliver til fine lysebrune brød.. :)

2 thoughts on “Toast på grøntsagspulpbrød..

    • Ja, er det ikke en skøn farve? :D Da jeg lavede dem, synes jeg lidt det lignede hakkebøffer. Men de bliver selvfølgelig også brune, når de er stegt.. ;)

      Jeg er simpelthen bæevet så glad for det pulpbrød. Jeg har simpelthen så mange planer for det.. :) Men en toast er bestemt er godt udgangspunkt. Ellers har keg set, at flere bruger oopsies som brød til toast. Det kan evt. Prøves, hvis nu ungerne ikke lige køber den med grøntsagsbrød.. :P

      Kh. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *