Maddagbog no. 1..

Det er jo efterhånden blevet en vane for mig, lige at knipse et billede eller to af min mad, inden det bliver indtaget. Og det er langt fra alle billeder der når bloggen, enten fordi de er af dårlig kvalitet, er ’kedelig’ hverdagsmad eller hvis det ikke rigtigt er en opskrift. ;) Men det kunne jo være, at der var lidt inspiration at hente, hvis man selv er gået lidt tør for idéer..? Nogle gange har jeg samlet nogle af billederne i mine ’5 x et eller andet’ indlæg, og det vil jeg sikkert også forsætte med.. :)
Meeen.. Personligt, elsker jeg at læse frk. Sveskes blog, hvor hun også af og til kører maddagbøger. Jeg ved ikke om jeg er meget nysgerrig eller hvad, men jeg kan helt vildt godt lide at se hvad andre spiser i det daglige – det er jo hverdagsmåltider, der bliver spist flest af.. :) Så nu gør jeg frk. Sveske kunsten efter, og indfører maddagbog her på lowcarblivsstil.dk. Måske du er ligeså nysgerrig, som jeg er? ;)

Dagens maddagbog er gårsdagens måltider.. :)

Morgenmaden bestod af lidt ’tøm køleskabet’, så det blev til en macadamiavaffel med flødeskum og blåbærcoulis. Derudover røræg af ét æg + piskefløde, 1 avocado og lidt primadonna ost:

SONY DSC

Aftensmaden (ca. Kl. 16) blev også lidt rester: pulled pork, rødkålssalat, og oldschool broccolisalat med bacon og pinjekerner. Desuden lidt ekstra mayo – man skulle nødig mangle fedt! ;P

SONY DSC

(I må tage til takke med et genbrugsbillede! ;) ) Hen ad aftenen blev jeg lidt lækkersulten, så den sidste macadamiavaffel røg indenbords – med lidt blæbårcoulis. Synes faktisk, at vaflen er endnu bedre kold – mums! :P

SONY DSC

4 thoughts on “Maddagbog no. 1..

 1. Jeg er også fan af maddagbøger!
  Lækre måltider.. Den macadamiavaffel frister! Jeg håber, jeg får et vaffeljern i julegave – ellers må jeg vist selv investere!
  KH
  Anne

  • Hej Anne.. :)
   Ja, det er spændende at se hvad folk spiser i løbet af en dag.. Især i starten, hvor jeg havde den der med ‘Skal jeg virkelig spise SÅ meget fedt?’ – så var det rart at have lidt at sammenligne med. Og også bare lidt inspiration i det daglige – så jeg ikke altid spiser spidskål vendt i pesto! ;)

   De er virkelig gode – dem må du prøve! :) Ellers kan de måske laves til pandekager? ;)

   KH. Katrine

 2. Jeg har det vildt over, at du kan holde dig mæt fra morgenmad til kl. 16! Det er altså ret sindssygt :D Ellers rigtig lækre måltider! Kunne nemt spise dem alle 3 ;-)

  • Hej Caroline!
   Det skal måske lige nævnes, at morgenmaden blev indtaget ved 9.30 tiden.. ;) Men hvis jeg ellers får godt med æg/fløde/ost til morgenmad, så kan jeg sagtens gå de der 8-10 timer til aftensmaden, uden at være ved at dø af sult.. Hvilket er meget praktisk! ;) Meeen, det sker også tit, at jeg lige får en snack/dessert lignende ting om aftenen.. :)
   KH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *