Fatbomb: Pimped fudge med kokosmælk! :)

Rundt omkring i blogland, florerer der for tiden med en masse skønne fatbombs. Og det er simpelthen så voldsomt fristende!! :P Jeg har tidligere selv eksperimenteret med dette, i form af min yoghurt med lemon curd: et festfyrværkeri af smør, græsk yoghurt og æggeblomme. ;) Jeg bestemte mig for, at give mig i kast med endnu en af slagsen, hvilket resulterede i disse fudgestykker. Eftersom jeg havde en del coating tilbage fra mine trøfler, så besluttede jeg mig for, at pimpe mine fudgestykker med dette. En beslutning, jeg bestemt ikke fortrød – det gav dem altså lige lidt ekstra umff. ;) Hvis jeg skal beskrive smagen? Så smager de lidt hen ad cremen i en Sarah Berhard kage, bare mere fyldig. Og så føles ‘biddet’ lidt som et stykke koldt nougat. :)

Hvis du ønsker en mælkefri udgave, undlader du blot at tilsætte fløden. :)

SONY DSC

Opskrift – Pimpet fudge med kokosmælk (ca. 20stk.)

100g. mørk chokolade (jeg brugte en 80%)
1 dåse kokosmælk (ikke light!)
50g. kokosolie
30g. piskefløde
½ tsk. vaniljepulver
Et par dråber sødning (jeg brugte flydende stevia)

En dåse kokosmælk sættes i køleskabet. Når det en kold, tager du den øverste del fra og putter det i en gryde. De resterende ingredienser tilsættes, og alle delene varmes langsomt op, til alt er smeltet og du har en ensartet masse – det må ikke koge. Smag til med flydende sødning efter smag. Beklæd en form med platsfilm i bunden (jeg brugte en silikone rugbrødsform – det gør det nemt at trykke fudgen ud, når den er afkølet) og hæld massen heri. Fudgen stilles på køl i nogle timer, evt. til næste dag – hvis du kan vente! ;) Når fudgen er helt kold, skæres den ud i små bidder som vendes i coating (evt. kokos eller hakkede nødder). Sættes på køl og spises kolde – direkte fra køleskabet. :)

Haps, det smager godt. :)

Haps, det smager godt. :)

Tip1

8 thoughts on “Fatbomb: Pimped fudge med kokosmælk! :)

  1. Hej :-)
    Lavede ovenstående fudge igår. De smagte rigtig godt :-) Ved du, hvor længe de kan holde sig i køleskabet? Eller er det bedre at fryse dem ned? (Uden drys)

  2. Pingback: Fyldt chokolade - LCHF style, naturligvis! ;) | Low Carb Livsstil

  3. Pingback: Low carb cheesecake.. | Low Carb Livsstil

  4. Pingback: Min første uge på 5-2 diæten... | Low Carb Livsstil

  5. Pingback: Julegodter, julehygge og et styk heldig kartoffel.. :) | Low Carb Livsstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *