Yay, så så man lige mig med en computer igen – med al indhold intakt! Spørg mig lige om jeg er lettet! :D
De, der følger mig på instagram vil nok have bemærket, at de fleste af mine seneste måltider har fået et touch af lyserødt. Jeg har nemlig indtaget rigelige mængder af syltede rødløg på det seneste – jeg er SÅ hooked!
Og så er det jo megasmart, da man også kan bruge lidt af lagen som dressing over salaten. ;)
Opskrift – Syltede rødløg:
2 dl. Eddike
2 dl. Sødning (eller hvad der modsvarer 200g.)
1 dl. Vand
1 tsk. Peberkorn
2-3 rødløg
Pil rødløgene og skær dem i tynde skiver.
Kom vand, eddike, sødning og peberkorn i en gryde, og lad det koge ved middelvarme indtil sødningen er opløst.
Smag til: måske skal du have mere eddike/sødning i?
Tilsæt rødløg og lad dem koge med i ca. 2 minutter.
Hældes i stort skoldet patentglas og stilles på køl.
Hej :) Hvad bruger du mon til at søde med?
Hej Heidi :)
Jeg må indrømme, at jeg er gået over til at bruge kokossukker (som har et lavere GI, men som bestemt ikke er low carb). Jeg har fået lidt afsmag for erstatninger, så jeg er lidt en low carb crime rider på det punkt. ;) Men du kan sagtens bruges sukrin-produkter mv., hvis du kan med den slags. :)
KH. Katrine
Åh, det kan jeg egentlig godt forstå. Så lækre er erstatningerne jo heller ikke. Jeg prøver dem og hopper ellers til kokossukker 🙂 Jeg takker for hjælpen🙂
Nej, det kan godt blive for meget med erstatningssmagene. Tror bare jeg fik liiidt for mange erstatninger, da jeg startede med LCHF og så lige pludselig kørte jeg vist bare surt i det. Men skal da være, så kan jeg bedste lide sukrin gold. Den har knapt så meget af den der kolde eftersmag.. ;) Men igen, kokossukker er jo ikke low carb – så det kommer an på, om man vil tillade de ekstra carbs. ;)
Jeg tror da næsten jeg vil smække en portion rødløg sammen i morgen. Det er altså lækkert til at pimpe maden mad. ;)
Og selv tak. :)
KH. Katrine