I får lige en hurtig omgang inspiration til LCHF-frokosten, inden håndboldkampen går igang! :P
1. Burger med hele moletjavsen i pulpbrød – måske en af mine absolutte favoritter! :D
2. Håndmadder med hjemmelavet æggesalat/bacon og slagterens rullepølse og italiensksalat. Også på pulpbrød.
3. Den famøse kylling/fetasalat fra forleden med en omgang salat toppet med saltede mandler a la denne opskirft.
4. Rester af oksesteg, et spejlæg, blandet grønt, mayo og pesto.
Tak for fin inspiration… dejligt der er begyndt at ske lidt mere på bloggen igen;-)
Jeg er også helt vild med pulpbrød – eller grøntsagsfiberbrød, som jeg kalder dem. Og jeg bruger fibrene fra både frugt og grønt. Den sidste portion blev flot lyserød, da de indeholdt rødbede, gulerod, bladselleri og æble.
Hæ hæ, tak Rosa. :) Ja, jeg forsøger at få lidt liv i bloggen igen efter min jeg-har-ikke-tid-eller-overskud-til-bloggen periode! :P
Jeg bliver også altid vildt overrasket over farven. Jeg er også glad for at have rødbede i mine, hvilket betyder at de har den smukkeste lilla farve inden de bliver bagt. Men efter en tur i ovnen er mine dog blevet lysebrune. :)
Smager det godt med frugtpulp i brøddet? Jeg plejer nemlig altid at sortere den del fra, da jeg helst ikke vil have at mine brød bliver for søde?
KH. Katrine
Æble og appelsin lader jeg altid blive i. Det giver en okay sødme til brødene. Jeg bruger aldrig ananas eller andre meget søde eksotiske frugter, så det har jeg ingen erfaring med. Grape bliver alt for bittert, hvis det får lov at blive, så da tager jeg fibrene inden dette kommer i.
Uhm, det ser lækkert ud!
Jeg kigger gerne forbi til frokost hos dig, Katrine ;)
KH
– frk. sveske
Tak, frk. Sveske. :D
Ha ha, du skal være velkommen da – så skal den stå på kylling/feta salat. ;)
KH. Katrine