5 x LCHF mellemmåltid..

Ja, der bliver lidt langt mellem indlæggene for tiden. Den næste måned skulle jeg gerne nå at få skrevet 45 sider, så jeg er lidt presset på tid.. :/

Nå, men ikke mere studiesnak. Det er sgu for kedeligt.. ;) I stedet får I lige en hurtig omgang mellemmåltider. :)

1. 1 chorizo/feta-delle, et par jordbær, et par skiver agurk med mayo.

SONY DSC 2. 2 Wannabe kanelsnegle – gode på farten. :)

mellem 1 2 3. 1 avocado, lidt ost og en håndfuld blåbær

SONY DSC

4. Flødeskum med en my knapt så low carb frugt.. :P

SONY DSC5. 1 stykke græskarbrød med smør.. :)

SONY DSC

4 thoughts on “5 x LCHF mellemmåltid..

 1. Uh, hvilken ost er det? (Vesterhavsosten, min personlige all-time-favorite vi køber i 9 kg’s blokke? xD)

  Det ser bare så lækkert ud! Jeg ville ønske, jeg “gad” style min mad en gang imellem – man spiser jo også med øjnene (;

  Maria.

  • Ha ha, Maria. Jeg er stadig ikke helt kommet mig over den enorme ost! :P Hvordan kommer man igennem den? Den må koste en formue? Ja, spørgsmålene er uendelige! :D

   Ja, det hjælper lige at pimpe maden lidt op. Selvom jeg faktisk synes, jeg er rimelig kedelig. Det synes man nok altid selv? Ihvertfald ift. nogle af de billeder man ser på instagram. Er du vimmer, et kæmpe arbejde, der ligger i sådan nogle tallerkner! o.O

   Go’ lørdag til dig :)
   KH. Katrine

 2. jeg er simpelthen fuldstændig vild med din blog :) never stop. der bugner af lchf’er blog. men din er nu engang en af de bedste. elsker din simple måde, men som er stor inspiration. flotte billeder

  • Ej, tusind tak, søde Heidi! :) Det var altså den mest perfekte kommentar man kunne få, når man sidder med hovedet fuld af opgaveskrivning og føler man forsømmer bloggen alt for meget. Så tak for det.. <3

   KH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *