5 x LCHF morgenmad..

Ja, idag bliver det igen til en omgang LCHF morgenmad. Billederne er fra den sidste måneds tid, og altså inden jeg gik lidt ægge-kold! :P Ej, det går fremad, men for tiden står de fleste morgener altså på rester.. ;)

Første morgenmad er en lille omelet med smeltet cheddar ovenpå. Hertil en smoothie lavet af hindbær, fløde, citronsaft, vaniljepulver + lidt sødning. Mums! :)

SONY DSC

Morgenmad nummer to er også en lille omelet. Ovenpå er lidt stegt bacon/champignon/broccoli, der lige har fået en sjat fløde. Hertil lidt brie og en ølpølse.

SONY DSC

Næste morgenmad er et spejlæg med en skive havartiost oven på. Desuden 1 macadamiavaffel med flødeskum og hindbærcoulis. Og så lige tre skiver spegepølse.

SONY DSC

Fjerde omgang morgenmad er en klassiker: Osterøræg og et par skiver bacon. Hertil en avocado.

SONY DSC

Den sidste portion morgenmad byder på en omelet, toppet med stegt bacon/champignon/rød peber – og igen med en sjat fløde i.

SONY DSC

4 thoughts on “5 x LCHF morgenmad..

  • Ha ha, og jeg drømmer ikke om andet end havregrød/havregryn! :P

   Du må igang med æggene, måske bare uden den fede ost på? ;) Om ikke andet, så er æg da også en god kilde til protein. Men ved ikke om det er nok, når man har fitnesskonkurrence for øje? :)

   KH. Katrine

 1. Hold nu kæft, hvor ser det lækkert! Min morgenmad består oftest af sprød osteomelet som regel med laks eller kylling :) Det er altså også godt, og nemt :D

  • Ja, nemhed skal man altså ikke kimse af! Måske derfor, jeg er blevet så stor fan af rester. Og så synes jeg faktisk, at kold mad smager vildt godt! :P
   Men jeg håber skis’me også, at min æggelede fordufter snart. Det er altså lidt en begrænsning! :/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *