En LCHF venindekurv.. ;)

Imorgen fylder bedsteveninden 30år, og hun holder selvfølgelig stor fest. Min veninde er selv begyndt at flirte med LCHF, og synes det er spændende med de forskellige ting, der findes i mit køkken. Så foruden min rigtige gave til hende, har jeg idag været på rov i mit eget køkken og smækket en lille ekstra gave sammen til hende: en LCHF kurv. Da mange af varerne er ret dyre, synes jeg ligeså godt at hun kunne prøvekøre dem, inden hun selv går ud og investerer sine penge i det. Finde ud af, hvad hun synes om og hvad hun ikke synes om. Der er da også nogle af tingene, jeg aldrig kommer til at købe igen – hvem sagde cacaonibs?! :P

Her er hvad kurven bød på:

SONY DSC

Godt at man er en gemmer! Hold da op, hvor havde jeg mange små vaniljepulverdåser liggende! Jeg kunne jo have lavet ti kurve! :P Nå, men her blev det til guarjævning, carobpulver, lucuma pulver, hampefrø og raw cacaopulver:

SONY DSC

Så blev der ellers taget fat i mel/sukker skuffen: sesammel, kokosmel, hørfrømel, sukrin gold, kokossukker, ristede kokosflager, gojibær og cacaonibs.

SONY DSC

Så blev det til de ‘indkøbte’ produkter: mandelmel, husk, vaniljepulver, shiritakinudler og creamed coconut.

SONY DSC

Og da hun jo er et decemberbarn, fik jeg også lige bikset noget hjemmegjort julepynt sammen. Så bliver vi ligesom i temaet, ikke? :) En cirkelguirlande og lidt ophæng..

SONY DSC

.. Som faktsik også er fine bagpå. Fik jeg sagt, at jeg er tosset med bambier? :D

SONY DSC

Foruden tingene på billedet blev det også til chiafrø, mørk chokolade og agar agar – dem havde jeg sgu lige glemt i farten..! ;)

8 thoughts on “En LCHF venindekurv.. ;)

 1. Vil lige gøre opmærksom på at jeg bliver 50 til sommer…..og vil ÆÆÆLSKE at få sådan en kurv. Jeg har nu spist LCHF i ½-årstid og er ved at være på hjemmebane i special-produkterne, dog med plads til udvikling…..LCHF er kommet for at blive i min husholdning – min største udfordring er omgivelsernes fedtforskrækkelse.
  Jeg er imponeret over dine emballageteknikker! – hvordan har du lavet dine (selvklæbende?) labels ?

  • Hej Elin
   Ved du hvad? Det er jeg super glad for at høre – så er der mulighed for, at den også falder i god jord hos min veninde.. :)

   Ja, jeg køber også produkterne, fordi jeg synes det er sjovt og spændende at eksperimentere. Men i det daglige er mine måltider jo 95% ganske almindelig mad. Og jeg er også stadig i ‘udvikling’. :)

   De farvede klistermærker har jeg købt på Etsy.com, men jeg har set at de har nogen lign. i Søstrene Grene – til næsten ingen penge! Og de sorte labels er lavet med sådan en gammeldags labelmaker. :)

   KH. Katrine

 2. Super fed gave! :)
  Hvilke steder køber du dine ingredienser? Og fed blog – kan godt lide, at du forsøger at kaste dig ud i alternativer til “alm.” opskrifter… :) Så mange tak!

  • Hej Camilla!
   Tak for rosen.. Glæder mig at du synes om den. :)
   Jeg har købt ingredienser mange forskellige steder fra. Plejer at tjekke, hvor der er ertilbud, rabatkoder osv. Men jeg har bl.a. Købt fra helsehelse.dk, viivaa.dk, lowcarbstore – og jeg kan anbefale alle stederne. :D
   KH. Katrime

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *