Her har I mig tilbage.. :)

Og velkommen til alle de nye læsere – dejligt at ’se’ jer. :) Håber I hænger ved, også nu, hvor jeg rent faktisk begynder at blogge igen. :P

Ja, jeg beklager virkelig stilheden. Det skyldes ganske enkelt eksamenstravlhed. Jeg aftalte med mig selv, at jeg ville undgå for mange overspringshandlinger i perioden, derfor stilheden herinde. Det har samtidig betydet, at jeg heller ikke har læst med hos andre bloggere – de er nemlig også tidsrøvere! ;) Resultatet har været, at min bloglovin’ læseliste indeholdte mere end 400 ulæste indlæg! :/ Og jeg må bare indse, at dem får jeg ikke læst i denne omgang. Så må jeg bare holde mig orienteret på fremtidens indlæg i stedet. ;)

I stedet forsøgte jeg at opdatere lidt på min instagramprofil i eksamensperioden (du finder mig under navnet @lowcarblivsstil), men her var der også indimellem lidt langt imellem snapsene.

Nå, men ikke desto mindre, så har jeg jo fået knipset en del billeder i perioden og da også udarbejdet et par enkelte opskrifter. Og dem skal I selvfølgelig ikke snydes for.

Jeg starter nok i ’jordbær genren’, da jeg bl.a. har været ude og selv-plukke intet mindre end 15kilo jordbær til fryseren! Så det er med at få disse opskrifter på bloggen, inden jordbærsæsonen er ovre. ;)

Hermed et lille kluk fra mig – håber, I alle har det skønt og nyder sommeren. :)

KH. Katrine

4 thoughts on “Her har I mig tilbage.. :)

 1. Hej Katrine,

  vil bare lige sige at du er min fortrukne blog når jeg mangler inspiration til lækker og nem low carb mad – faktisk samler jeg opskrifter i en mappe og laver ugentlig madplan hver eneste søndag, og kan lige så godt afsløre at 80% af opskrifterne kommer her fra din blog!! ;-) Dejligt at have dig tilbage.

  Kh Signe

  • Kære Signe

   Sikke da en fantastisk besked, at der lige tittede ind fra dig. :)
   Det glæder mig meget, at du finder inspiration her på bloggen. Og god idé med madplan – ville ønske, at jeg var lidt bedre til det selv.. :P
   Tak for beskeden – det betyder meget. :)

   KH. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *