LCHF tacoskal..

Dagens indlæg er mere et tip, end en opskrift. Nogen gange, når man spiser mexikansk, så er det meget rart at have sit fyld i noget.. Eller er det kun mig? ;) Ihvertfald er ‘oste kurven’ en fantastisk god løsning.. :)
Revet ost bredes ud i en cirkel (ca. 20 diameter) på bagepapir og bages nogle minutter i oven ved 200 grader. Når det er godt smeltet og på kantet til at blive ‘crispy’, tages det ud af ovnen og lægges overpå en passende ‘form’, hvor siderne presses ned, hvorefter osten skal afkøles og ’sætte sig’. Læg gerne med lidt bagepapir oven på din form, inden du lægger osten ovenpå. Ellers kan det godt blive lidt noget snask.. ;)
SONY DSCJeg spiste min tacoskal med ‘tørstegt’ mexi-pande, guacamole og chilisauce. Og så en salat med agurk, gulerod, peberfrugt, mini mozarella og pesto.

SONY DSC

2 thoughts on “LCHF tacoskal..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *