Ja ja, det er muligvis ikke verdens mest innovative indlæg, men ikke desto mindre, så får I lige et indlæg mere med nogen af sidste uges morgenmåltider. Håber ikke, I er blæst helt væk derude? ;)
1/2 pizza omelet. En skål cremefraiche rørt med fløde og hindbærcoulis – toppet med kokosflager og lakridspulver:
En omgang ‘tøm-køleskabet’: 2 æggemuffins, 3 skriver bacon, 1 pandekage med cremefraiche og hindbærcoulis, 1/2 avocado og brie med mandler:
En klassisk omelet (2 æg og fløde) med stegt bacon og champignon. Ovenpå en god omgang feta:
1 kokosomelet a la Xenia (2æg, lidt fløde, 1 spsk. kokosfibre, 2 spsk. sukrin gold, vaniljepulver). Hertil flødeskum rørt med hindbærcoulis og blåbær og kokosflager på toppen:
Feta røræg (2 æg, lidt fløde og en god klat feta røre sammen og steges som røræg). Hertil 1 avocado:
Du laver de mest fantastiske og forskellige morgenmad! Uhm!
Tak! :) Det er sjovt, for jeg synes tit jeg tænker “Øv, jeg spiser det samme hele tiden.” Men der er egentligt meget diversitet – over æg! ;)
Hej Katrine,
Virkelig lækker inspiration til den gode FEDE start på dagen.
Kan jeg ikke rykke ind hos dig om morgenen? Hos mig er det som om, at intet kan slå kokosgrøden af banen… Men de der kombinationer med feta må jeg vist snart have afprøvet og så er der længe siden, jeg har fået pizza-omelet/ æg.
Tak for inspiration!
God dag til dig.
KH
– frk. sveske
Jamen jeg er glad for at jeg kan give noget inspiration tilbage. Jeg har ofte bladret igennem dine maddagbøger, igen og igen.. ;)
Jeg er også stor fan af kokosgrøden, men jeg kan ikke helt spise den uden noget syrligt/frisk tilbehør – noget jeg af og til mangler, efter skiftet til LCHF. Der er sgutte meget syre/friskhed i fedt! ;)
Feta røræg kan klart anbefales. Apropos syre, så synes jeg gede-fetaens lette syrlighed gør sig godt sammen med æggene. :)
KH. Katrine
Mmm… Sikke noget lækkert morgenmad du spiser dig. 6 ud af 7 dage spiser jeg selv bare røræg med et skvæt fløde og lidt squash stegt i smør til morgenmad – jeg holder meget af røræg og er et vanemenneske så what can I say?
Men jeg tror da lige at jeg skal have afprøvet kokosomeletten i næste weekend. Den ser simpelthen for lækker ud.
Jeg har læst med på din blog (genem min RSS-reader på min smartphone) i en lille måneds tid, og jeg ville lige komplimentere dig for gode billeder og en masse dejlig inspiration til god LCHF-mad.
Mette
Ha ha, det kender jeg godt. Jeg spiste også utrolig mange røræg (gør det stadig), og da jeg efterhånden kørte lidt træt i det, så kom der ost ovenpå – og så var jeg klar til en ny omgang! :P
Ja, kokosomeletten er anbefalelsesværdig, den smager virkelig skøn. Og så mættede den vildt godt! :)
Tusind tak for komplimentet – det betyder meget, at det falder i god jord derude. :)
KH. Katrine