Low carbonara

Sjovt nok, så har jeg aldrig været særlig vild med den traditionelle pasta carbonara. Jeg synes godt den kan blive rimelig tung og kvalm i det. Ikke desto mindre, så fik jeg en umanerlig trang til at forsøge at lave den i en low carb version – tænkte at det lige kunne tage toppen af det tunge fedt/kulhydrat-helvede. Og jeg må indrømme; jeg blev pænt overrasket – det smagte jo pludselig vanvittig godt! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har givet mig i kast med denne low carbonara version. :)

carbonara 2

Opskrift – Low Carbonara (3 portioner):

I pakke bacon

1 lille courgette (strimlet)

200ml. piskefløde

2 æggeblommer

70g. parmesan (eller anden ost)

Smør til stegning

salt og peber

Start med at skær baconen i mindre stykker og steg det sprødt på panden. Læg baconen over på en tallerken og hæld fløden i panden. Lad det kog op og tilsæt den strimlede courgette. Lad det koge lidt i. TIlsæt derefter de 2 æggeblommer og rør godt rundt. Tilsæt til sidst osten, og smag til med salt og peber. Serveres med den sprøde bacon på toppen. Voila! :)

carbonara

 

One thought on “Low carbonara

  1. Pingback: Min første uge på 5:2 diæten... | Low Carb Livsstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *