Maddagbog no. 5

Vi fortsætter rækken med maddagbøger. Hermed gårsdagens måltider.

Idag tog jeg fat i en gammel kending, som jeg ellers har haft et til anstrengt forhold til, nemlig røræggene. Og det gik ganske smertefrit. Dog tror jeg ikke, det var æggenes skyld, men derimod den lækre chorizo, der havde gjort dem følgeskab. Så smager alt bare bedre! :P Min favorit chorizo er den fra Princip!, som har den lidt hårde konsistens og den stærke smag – sådan foretrækker jeg det. Morgenmaden bød desuden på lidt ost on the side.

SONY DSC

Jeg spiser sjældent reel frokost, til gengæld spiste jeg en god håndfuld saltede mandler.

Aftensmaden blev hentet i fryseren, nemlig en omgang karrymørbrad/pølse gryde. Det blev serveret med lidt blandet salat, oliven + pesto.

dag 2 2

Undskyld, det grimme instagram billede.. :/

6 thoughts on “Maddagbog no. 5

  • Jeg har faktisk ikke nogen ‘officiel’ brugerprofil. Kun min egen private, som det faktisk kun er mig der kan se. Mest for at have muligheden for at ta’ et sjovere billede, når jeg ikke lige har det ‘rigtige’ kamera ved hånden. Og mobil er jo bare nemmere..

   Men det er ikke hele sandheden.. Det er faktisk lidt pinligt, men jeg ved faktisk ikke rigtigt hvordan det fungerer? *Indsæt akavet, pinlig voksen smiley*! ;)
   Du ved, jeg følger ikke nogen eller noget. Har højst lige søgt på et LCHF hashtag. Fatter ikke hvor folks beskeder kommer op. Jamen altså, jeg er virkelig en dør.. :P
   Men det kunne godt være, at jeg skulle se at få fingeren ud og lære det?! :D

  • Hej Nina! :)

   Ja, jeg spiser meget sjældent frokost. Enten skubber jeg morgenmaden lidt eller spiser tidlig aftensmad, ja, det er sådan lidt forskelligt. Men altså.. Jeg kan sagtens spise morgenmad alt mellem kl. 6 om morgenen til kl. 14 om eftermiddagen. Det kommer an på, hvordan min dag er og om jeg er sulten fra morgenstunden.. :P Og så holder den mig gerne kørende i mindst 5-6 timer.

   Meeeen.. Jeg spiser næsten altid en eller anden form for snacks, enten som ‘frokost’ eller ‘dessert’. Og igår blev det da også til en god portion mandler, som jeg også skriver i indlægget.. :)
   Men ja, det er meget forskelligt. Nogen dage er jeg ikke så sulten, andre dage spiser jeg som en hest og gerne to portioner aftensmad! :P

   KH. Katrine

 1. Er jeg gået glip af noget? Er du på Instagram :) ? Kan du ikke smide dit brugernavn – jeg har faktisk søgt på dig en gang i efteråret (vist nok på lowcarblivsstil) uden at noget dukkede op.
  – I øvrigt: UHM! til chorizo!
  KH
  Anne

  • Ha ha, nej helt gået glip af noget, er du nu ikke. ;)
   Jeg har kun sådan en helt privat profil, hvor det kun er mig der kan se den. Og ja, jeg følger heller ikke nogen derinde. Det er ikke noget jeg bruger vildt meget. Men det er sådan bare for at jeg kan knipse et billede i farten og om aftenen, når lyset ikke er så godt. Mest for at have muligheden.. ;)

   Men som jeg også skriver til Xenia, er det egentligt ikke fordi jeg ikke har lyst til at have en ‘officiel’ Lowcarblivsstil profil, men mere at jeg ikke rigtigt kan finde hoved og hale i det der instagram halløj! :P Så skal man tagge en helt masse, og hvor er det så lige, at teksten ender henne? Jamen altså, der går jo rent mormor i den, fra min side.. :P
   Men jeg kan godt mærke, at jeg vist hellere må til at tage mig sammen og komme igang? Har på fornemmelsen, at jeg går glip af en masse lækker inspiration derinde? ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *