Man ved, man er low carb HIGH FAT’er når…

… ens tilbudsshopping ser sådan ud.. ;) Jeg undskylder for det rimelig random indlæg, men jeg grinede voldsomt over mine egne absurde mængder af ost i indkøbskurven (især når jeg ved, at der også ligger en emmetaler og cheddar ost i mit køleskab! *host host!*).. ;)

SONY DSC

5 thoughts on “Man ved, man er low carb HIGH FAT’er når…

 1. Haha, ja hold da op! Jeg ville ønske, jeg var bedre til ost, men det bliver nu ved de mildere slags, fx flødeost, havarti, parmesan og lign. Men du har da også flødeost til et stykke tid dér – med mindre du har specifikke planer med det? Kender du forresten Aldis flødeost – den er meget billigere, indeholder færre tilsætningsstoffer end Philadelphia og smager fortræffeligt. Bare lige et tip fra en forholdsvis ny Aldi-fan (hvem sagde god og billig chokolade overbeviser alle?)! :D

  • Egentlig købte jeg dem, fordi de kun kostede en ti’er stykket og kunne holde flere måneder. Og så ville jeg lave en ordentlig stak pandekager til fryseren. Det er altså rart at have lidt at tage op, især til de morgener hvor det skal gå rigtig stærkt.. :)
   Jeg kender ikke ALdi’s ost, men jeg vil hermed tage råddet til mig! Skal jo alligevel forbi og købe chokolade.. ;) Jeg har nemlig været uheldig med andre flødeoste alternativer. Den ene gang, synes jeg den var for salt og den anden gang, købte jeg en ost, der mere mindede om en rejeost – altså uden rejer. ;) Måske skal jeg bare blive bedre til at læse etiketten.. ;)

   Og et godt tip, hvis man har lidt svært ved ost med smag, der er at spise dem varme/gyldne/sprøde. Eksempelvis kan jeg ikke lide gorgonzola på brød, men hvis jeg får det varmt i en ret, så smager det jo pludselig ganske pragtfuldt.. :)

   • Aldi chokolade. Hvad er jeg gået glip af? Hvilken chokolade?! :) :)

    Tak for smøreostetippet til Xenia!

    • Jep, deres 85% chokolade er fantastisk! God, fyldig og lækker – og ikke mindst billig!
     Forresten, jeg har vist helt glemt at tippe om deres macademianødder, nu vi er i gang. Jeg kunne nærmest leve af dem – og igen: billigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *