Sidste dag i efterårsferien..

.. Betyder morgenmad på sengen. Ja ja, det er med at nyde fuldt ud, at der kan soves længe + den ekstra tid til morgenmaden. :)
SONY DSCIdag bestod morgenmaden af et kogt æg, bacon, 1/2 avocado, lidt primadonna ost, en lille skål med blåbær og mandler. Desuden et glas med cremefraiche rørt med fløde og hindbærcoulis, kokosflager og lakridspulver på toppen.. On the side: en kop the med kokosolie.

SONY DSC

SONY DSC

9 thoughts on “Sidste dag i efterårsferien..

  • Tusind tak, Anne! :)

   Jeg har faktisk en lille request til dig. Jeg har ofte villet efterlade en kommentar på din blog, men jeg kan af en eller anden mærkelig årsag ikke komme til det. Den mangler lige som nogle ‘muligheder’? Kunne du ikke tænke dig, at ændre lidt på dine kommentarindstilliger, så os med hjemmeside også kan kommenterer? :)

   God søndag til dig! :)

 1. Det ser godt ud :)

  Nyd endelig den sidste feriedag ;) et lidt spøjst spørgsmål , du ved de der proteinboller hvor du vil havde et billede af fordelingen af energien i sådan en bolle , sådan et billede har jeg. Vil du ha det ? Evt. Via mail ?

 2. Hvor er alle de flotte skåle og kopper fra, for en ting er at maden ser vildt lækker ud, men det gør det som det er serveret i også :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *