3 x LCHF madpakker..

Jeg håber ikke, at I dødkeder jer over mine madpakker? I virkeligheden elsker jeg madpakker! :D Tanken om, at man har noget at se frem til, når man sidder på skolebænken eller arbejde, er altså stærkt appellerende for mig. :)

Det er sådan set ikke fordi, jeg gør et stort nummer ud af mine madpakker, og mange dage dropper jeg den alligevel, da jeg for det meste er mæt fra morgenmaden. Men når jeg har madpakke med, bliver det oftest en omgang ’tøm køleskabet’, hvilket fungerer 9 ud af 10 gange. Og ellers tager jeg fryseren til brug, hvor jeg altid pakker små rester og lignende ned, så jeg har dem til nødsituationer aka madpakken.. :)

Første madpakke er 1/3 af en lakserulle, altså inden den blev skåret ud, vel at mærke. Og det skidt mætter voldsomt godt! :D Hertil en portion tomat/fetasalat. Som ’dessert’ er en omgang cremefraiche rørt med fløde og vaniljepulver samt hindbærcoulis på toppen.

SONY DSCNæste madpakke er af ’nødsituationstypen’, nemlig pizza-oopsies fra fryseren. Den opmærksomme læser vil også bemærke, at den ser noget stivfrossen ud. ;) Hertil gulerodsbidder og et æg. Hertil ville det have klædt det, hvis man havde haft en lille bøtte mayo til at dyppe i – men det glemte jeg! – tsk tsk! Og mandler, blåbær og hakket chokolade til dessert/mellemmåltid.

SONY DSCTil sidst en madpakke til en af de længere dage (10-12 timer). Her er det kyllinge/fetasalat a la frk. Sveske (kylling, mayonnaise, feta og chilisauce) + bacon til at toppe med. Hertil spidskål vendt i pesto + ekstra olie. Desuden et pølsehorn til mellemmåltid.

SONY DSC

10 thoughts on “3 x LCHF madpakker..

 1. Det ser sørme lækkert ud. Jeg vil også gerne bestille en daglig levering – især af lakserullen ;o)
  Kender du LCHF/basis-gruppen på Facebook? Der bliver også lagt mange gode og inspirerende opskrifter ud.

  • Hej Merete – velkommen til! :)

   Ha ha, vi kunne evt. skiftes? Den ene uge laver du, den næste jeg? ;) Men lakserullen kan anbefales, det er virkelig lækkert. Og så er der meget mæthed for pengene. Win! :P

   Det lyder spændende, det vil jeg lige få tjekket ud ved lejlighed.. :)

 2. Jeg vil lige tilføje, at jeg har gjort reklame for din blog inde på FB-gruppen, så du får måske nogle nye følgere nu :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *