3 x LCHF morgenmad..

Ja, så bliver det lige til endnu et inspirationsindlæg med LCHF morgenmad. :) Jeg er ligeså stille begyndt at blive bedre til at indlemme æggene i min morgenmad igen. Ihvertfald er det blevet til en hel del omeletter her på det sidste! Men stadigvæk skyldes det nok den lækre chorizo, da omeletterne ærlig talt tangerer til pizza-omelet siden.. ;)

1. Morgenmaden bestod af en omelet af ét æg + et sjat fløde. Ovenpå rucola, pesto, chorizo og ost. Det var sådan en port salut-brieagtig ting. Som ‘morgensmadsdessert’ var der lidt cremefraiche rørt med fløde og vaniljepulver. Ovenpå lidt jordbær, blåbær, hampefrø og frysetørrede hindbær.

SONY DSC

2. Ét styk choko-omelet toppet med mandelsmør, hindbærcoulis og frysetørrede hindbær. VOLDSOMT mættende. Igen lykkedes det mig kun at spise lige godt halvdelen.. :/

SONY DSC

3. Igen en omelet i pizzaforklædning. Her er omeletten toppet med rucola, en rest røget kogt hamburgerryg, chorizo, pesto og parmesan. Desuden 1 rød peberfrugt og en lille skål med bær. Og så en kop the med kokosolie. Jeg spiste ikke frugten – jeg var alt for mæt! ;)

SONY DSC

4 thoughts on “3 x LCHF morgenmad..

  1. Nøj hvor ser det lækkert ud, især det med at lave sin omelet om til “pizza”. Har både ost og rucola der synger på sidste vers så jeg ved vist godt hvad jeg skal have til morgenmad imorgen ;) Tak for god inspiration

    Amelia – thehealingfoodie.wordpress.com

  2. Ha – Katrine! Endnu en kommentar, men jeg kan ikke lade være: Jeg elsker det med ‘morgenmadsdessert’. Jeg er også glad for at slutte måltidet af med lidt sødt eller syrligt eller hvad der nu passer. Det er en helhed for mig, hvor selve måltidet helst skal have en begyndelsen, en midte og en afslutning eller afrunding:0)

    God mandag;0)

    • Jamen altså, det er jo også stor fan af! Især hvis maden har været lidt rigelig tung/fed, så synes jeg altså det er rart at slutte af med lidt sødt eller syrligt. I gamle dage ville jeg helt sikkert have snuppet en håndfuld vingummier! :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *