LCHF choko-omelet..

Okay, jeg er pænt begejstret.. :)
Jeg eksperimenterer jo stadig lidt med ‘variationer-over-æg-i-min-morgenmad’ og denne omelet er klart kommet for at blive! Det smager jo lidt a la en kæmpe pandekage! Jeg klager ikke.. :P
Samtidig var den voldsomt mættende! Jeg ved ikke, om min appetit var specielt lille, men jeg kunne kun klemme godt en halv ned. Jeg ved virkelig ikke hvorfor, da sammensætningen af ingredienser, jo ikke er ulig mine andre morgenmadsportioner. I ved, 2 æg, en sjat fløde osv..

Hvis du ønsker en mælkefri version, så står der intet i vejen for, at bytte fløde ud med kokosmælk. :)

Jeg toppede min omelet med cremefraiche rørt med vaniljepulver + lidt sødning, et par jordbær, ristede kokosflager, hampefrø og frysetørrede hindbær.

SONY DSC

Opskrift – Choko-omelet:
2 æg
1 sjat piskefløde (ca. 1/2 dl.)
1-2 spsk. kakao
1 spsk. carobpulver (kan udelades)
1-2 spsk. sukrin gold (alt efter, hvor sød du vil have den)
2 spsk. fint kokosmel (kokosfibre)
1/2 tsk fiberhusk
Kokosolie til stegning

Rør æg og fløde sammen i en skål. Tilsæt de resterende ingredienser, og rør godt igennem.
Steg omeletten i kokosolie ved svag varme, og servér med lidt lækkert topping efter eget valg. :)

SONY DSC

9 thoughts on “LCHF choko-omelet..

 1. Jeg synes tit at ting med kakao mætter mere end ellers – men det er måske bare mig der har det sådan men tænker at det kunne være en forklaring :) Det ser ellers vildt lækkert ud, så tror da jeg skal prøve det til min morgenmad når jeg lige får købt noget kakaopulver (ved ikke hvorfor jeg overhovedet har ladet mig løbe tør for det, men det er altså sket!)

  • Ved du hvad.. Det tror jeg er en rimelig god forklaring? Nu hvor jeg tænker over det, så går jeg faktisk rimelig hurtigt ‘kold’ i kakao. Ex. varm kakao, der kan jeg sjældent drikke en kop op.. :/ Chokolade, derimod? Der har jeg vist ingen bund.. :P

 2. Uhm hvor ser den bare god ud! Sikke en god idé at lave en sund variant af omelet til morgenmad! Man kan jo aldrig få for meget chokolade ;)

 3. Jeg tror, at jeg vil prøve et strejf kakao i mine scrambled pancakes – de scramblede versioner er klart mine favoritter. Det er som om de’almindelig’ tit bliver for bastante og tørre i det!?!
  Pøj pøj med instagram forresten – du er jo oplagt til det medie☺️. Det bliver aldrig rigtig min vej

  • Ja, jeg tænker også, at man lige kan lave det som scrambled, især hvis man har lidt travlt. Dog tror jeg, det er vigtigt at komme en smule kokosmel i – ellers er jeg bange for, at det kommer til at smage som æg med kakao.. :P

   Tak for det.. :) Jeg har virkelig skulle ta’ mange tilløb til det, da jeg ikke vil ‘blive et med min mobil’. Du ved, være ‘på’ hele tiden. Det tror jeg seriøst vil være stressfremkaldende!!:/

   KH. Katrine

 4. Pingback: 3 x LCHF morgenmad.. | Low Carb Livsstil

 5. Pingback: 4 x LCHF morgenmad - igen igen.. ;) | Low Carb Livsstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *