Hold da! Sikke et langt ord i titlen. Tredje kage i rækken er denne lækre hindbærcheesecakebrownie – endnu en lækkerbisken ovre fra Xenia. Ja, jeg kan jo ikke narre nogen – min kage ser en anelse anderledes ud.. Jeg måtte være lidt kreativ med ingredienserne, da jeg hverken havde friske eller hele hindbær i fryseren, men kun hindbærcubes. Desuden var vi kun 4 personer, der skulle nyde godt af kagen, så jeg valgte at halvere portionen. Du får min lyserøde ‘to-lags’ udgave af kagen her, men ellers tjek den originale opskrift hos Xenia. :)
Opskrift – Hindbærcheesecakebrownie:
Brownie:
100g. mørk chokolade
100g. smør
50g. sødning
3 æg
1 tsk. fint kokosmel
Cheesecake:
200 g. philadelphia
1 æg
1 tsk. vanillepulver
50g. sukrin melis
75g. hindbærcubes (optøede)
Chokolade, smør og sødning smeltes i en gryde. Tag det af varmen og lad det svale lidt. Når det er tilpas afkølet, piskes æg og kokosmel i. Dejen hældes i en lille springform og bages i ca. 10min. ved 160 grader.
Imens brownien bager, laver du ostemassen. Pisk flødeost, æg, vanillepulver, sukrin melis og hindbærcubes let luftigt. Hældes forsigtigt over brownie og kagen bages videre i ca. 20min. Du kan evt. trykke let på kagen med fingrene. Når den føles nogenlunde fast, så er den klar. Opbevares i køleskabet og spises først når den er heeeelt afkølet. ;)
wooooow!
Er lige faldet over din fantastiske side! Alt ser bare virkelig lækkert ud… :D
Kærlig hilsen
Freja (din nye fan)
Kære Freja. Du fik da også lige en ny fan i mig: tusind tak for søde ord! :)
Hilsen Katrine
Gud, hvor ser det syndigt og fantastisk ud! Jeg vil glæde mig til næste gang jeg får en masse gæster og kan servere denne lyserøse skønhed :D
Hilsen Anna
http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com/
Ved du hvad, det er altså også suuuuper lækker. Men måske du skal følge Xenias originale opskrift, jeg lavede jo lidt hovsa-løsninger, da jeg ikke havde alle de rigtige ingredienser. Men den smagte nu pragtfuld! Faktisk har jeg lavet den endnu 3 gange siden.. Ups.. ;)