LCHF mellemmåltider

Når man skifter til LCHF, oplever de fleste de pragtfulde konsekvenser af et stabilt blodsukker, bygget op af en kerne af fedtindtag; man er ikke sulten hele tiden og går ikke i panik, hvis der går mere end 3 timer mellem måltiderne. De fleste vil faktisk opleve, at man sagtens kan gå 4-6 timer mellem hvert måltid, og at det lige så stille er muligt, at luge ud i mellemmåltiderne. Sådan har jeg det også – undtagen de dage, hvor jeg ikke har det sådan! ;) Og oftest hænger det sammen med de dage, jeg træner (eller hvis jeg bare har en sød tand – hvilket jeg har! ;))

Så jeg har været en tur tilbage i arkiverne, og fundet nogle af de små mellemmåltider, jeg forsøder hverdagen med, de dage jeg har brug for et ekstra skud.. ;)

Ost med ost. Emmentalerstænger med fetacreme..

SONY DSC

Et stykke Græskarbrød med en god klat smør – gudespise! :)

SONY DSC

Hvis du har low carb kagerester – så lav for guds skyld trøffelkugler!! ;)

SONY DSC

Den hurtige (og mere proteinrige). Et æg med mayo – og lidt grøntsager on the side..

SONY DSC

En spsk. peanutbutter og et stykke mørk chokolade med en god klat smør.

SONY DSC

Græsk yoghurt rørt med fløde og vanilje. Serveres med jordbær/hindbærcoulis:

SONY DSC

Kokos fudge. Snyd ikke dig selv for at prøve den lækre coating – det er virkelig en vinder!! :D

Haps, det smager godt. :)

6 thoughts on “LCHF mellemmåltider

 1. Hej

  Dine kokosfugde ser rigtig lækre ud. MEN, kunne du ikke i stedet for at skrive “en dåse” kokosmælk bare angive mængden? :-)
  Hvad skal jeg bruge til din opskrift – 200 eller 400 ml?
  Skynd dig at svare – jeg må prøve dem asap ;-) På forhånd tak

  • Hej Winnie

   Sorry for det sene svar.. :/
   Jamen de smager også lækkert. Har lidt en nougatagtig konsistens. Men det er en stor dåse kokosmælk, altså med 400ml. Men som sagt, så er det kun den fede del der skal bruges.
   Håber du får succes med opskriften.. :)

   KH. Katrine

 2. Hejsa, tak for en god side :) Det eneste jeg ville rette, hvis noget, skulle være den til tider svært-læsende font :)

  Dog har jeg lige et spørgsmål…! I kategorien: Madpakker, skriver du om “wannabee Nachoes” er det noget der er en opskrift på!? :)

  Mvh

  Ole

  • Hej Ole :)

   Tak for kommentar – både ros og kritik. :) For ja, jeg har selv tænkt over det, og går også og fusker lidt med et nyt layout.. :)

   Mine wannabe nachoes er bare revet cheddar, fordelt på et stykke bagepapir, og bagt i ovnen indtil osten er lidt sprød. Det er virkelig lækkert – prøv det! :)

   KH. Katrine

 3. Kære Katrine
  Jeg er sygeplejerske ved Hæmatologisk afdeling H60, Roskilde Sygehus. Jeg er ved at udarbejde en pjece til vores småtspisende patienter. Jeg har været på udkik efter indbydende og appetitvækknede billeder af mellemmåltider og faldet over billedet med overskriften “Et stykke Græskarbrød med en god klat smør – gudespise! :)” Jeg vil hører hvordan du stiller dig til, at vi anvender billedet til vore pjece? Hvis jeg får en mailadresse kan jeg sende dig en udgave af pjecen.
  Med venlig hilsen
  Regine Reimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *