Bloglæsernes favoritter og et par af de oversete.. ;)

Da 2013 gik på hæld, fik jeg en ’årlig rapport’ over bloggens mest populære indlæg, det indlæg der havde opnået flest views, den mest kommenterende læser, osv., hvilket var ret sjov læsning. Der var da nogle ting der kom bag på mig, og så alligevel ikke.. ;)

Jeg tror egentligt rapporten afspejler, hvad jeg i grunden havde på fornemmelsen? At de fleste har ret godt styr på de basale måltider, hvor det jo i bund og grund blot handler om at få kød, grønt og fedt. Og det er jo ikke så anderledes end det gængse danske måltid – blot er kartofler, ris og pasta byttet ud med grønne alternativer.
Det er mere, når det gælder de ’særlige lejligheder’, at de fleste søger lidt inspiration. Og jeg forstår det! Jeg spiser ikke selv mange brøderstatninger, men forsager dem bestemt heller ikke. For ærlig talt – nogen gange craver man altså bare en ostemad! :P

De besøgende søgte mest på: LCHF boller, low carb livsstil, LCHF pandekager, low carb pandekager og low carb boller.

Men billedet viser altså top 5. over de mest populære indlæg. Og jeg vil lige give mit besyv med, så jeg løber lige listen igennem.. ;)

Favorit collage

1. Pladsen går til LCHF pølsehornene. De er udmærket, men jeg vil helt klart anbefale folk, at kaste sig ud i Version 2.0 pølsehornene – de slår dem med flere længder. ;)

2. Pladsen er mine favorit pølsehorn: LCHF pølsehorn version 2.0. Helt fortjent, for de er altså bare gode. ;)

3. LCHF boller. Også fine, men igen må jeg henvise til en anden og bedre opskrift på boller, nemlig plads nr. 4…

4. … Som er Low carb bollerne – i en hvid og en chokoladeversion. Disse boller, er det tætteste jeg er kommet på en ’ægte’ bolle. Helt klart min favorit. :)

5. Jeg morede mig ret meget over, at LCHF risengrøden havde fundet vej ind i top 5. – der må virkelig være andre risengrødselskere end mig derude! :P

Disse er som sagt de mest besøgte indlæg, meeeen jeg vil nu slå et slag for nogen af mine egne favoritter, som jeg synes fortjener en genopfriskning. Og de står ikke i prioriteret rækkefølge – det er bare sådan lidt generelt. ;)

Low carb lemon curd. En helt fantastisk lille syrlig fedtbombe. Jeg synes, det smager virkelig skønt. Jeg bruger det til yoghurt, på vafler, pandekager eller lign. Jeg synes at curdens syre, gør den ganske velegnet til at opveje andre madvarers ’fedtfornemmelse’, som jeg synes, kan være lidt overvældende en gang imellem. :/

SONY DSC

Paleo pumpkin bread. En mellemting mellem et brød og en kage. Smager helt fantastisk med en ordentlig klat smør på! :P

Paleo pumpkin brød

Trøffelkugler. Hvis du ikke kan lide en kage, så smid aldrig resterne ud. Lav den om jeg trøffelkugler – så smager det seriøst vidunderligt! :D

LCHF trøffelkugler

LCHF vaniljeis med jordbærswirl og lakrids.. For hvem kan ikke lide is? ;)

Vaniljeis med jordbærswirl og lakrids

Pizza omelet. Hvis du er kørt sur i æg, så giv dem lige en omgang ’pizza forklædning’, det hjælper! ;)

Pizza omelet

LCHF kanelsnegle. Det smager fantastisk og er virkelig nemme at gå til. Win win! ;)

LCHF kanelsnegle

Macadamia vafler. Arhhhmen altså, de er gode.. Og så er der masser af fedt i dem! ;)

SONY DSC

Der er sikkert mange flere anbefalelsesværdige opskrifter, men de må så komme en anden dag. :)

2 thoughts on “Bloglæsernes favoritter og et par af de oversete.. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *