Pulled pork burger med coleslaw..

For nyligt, var der en lille fugl der pippede til mig, at LIDL var begyndt at sælge boller, med et meget lavt kulhydratindhold. Denne bemærkning kunne jeg jo ikke lade gå ubemærket hen, så jeg var forbi min lokale LIDL efter et eksemplar. Proteinboller, som de hedder, er meget lave i deres kulhydratindhold, MEN de indeholder stadig gluten, så er du glutenallergiker, er de et NO-Go! Men hvis du ikke døjer med dette, og en gang imellem bare craver brød, så er disse boller et udmærket alternativ. De var virkelig velsmagende. :)

Jeg prøvesmagte min proteinbolle med en omgang pulled pork og coleslaw, og det var en fantastisk lækkerbisken – og åndssvagt mættende! :)

SONY DSC

Coleslaw:

150 g. revne gulerødder

150 g. fintskåret spidskål

100 g. mayonnaise

1 tsk.  sennep

Flydende sødning, citronsaft salt og peber efter smag.

Grøntsagerne hakkes og snittes og mayonnaisen smages til med sennep, flydende sødning, citronsaft salt og peber efter smag. Dressingen vendes sammen med grøntsagerne. Tager ingen skade af af trække – det bliver den kun bedre af! :)

Proteinbolle

4 thoughts on “Pulled pork burger med coleslaw..

  • Hej Nana, tusind tak! :)

   Hmm.. Jeg kan ikke huske det helt 100. Jeg havde glemt min telefon – desværre, ville nemlig have taget et billede af ernæringsinformationerne. Det husker jeg lige næste gang jeg er i nærheden af en LIDL, og opdaterer indlægget! Men det var lige knapt 9g. kulhydrat pr. 100g. Og så var der en del fibre og protein.
   Ja, det må lige blive det bedste svar jeg kan give lige nu – total utjekket.. ;)

   KH. Katrine

 1. Pingback: Min anden uge på 5:2 diæten... | Low Carb Livsstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *